Andreea Marin a fost întotdeauna preocupată de felul în care arată, însă fără să facă o obsesie pentru măsurile ideale. Vedeta a încercat mereu să ducă un stil de viață echilibrat, pentru a fi sănătoasă și a se menține într-un anumit interval de greutate. În ce constă dieta pe care o ține Andreea Marin în prezent și la ce alimente a renunțat de când urmează acest regim alimentar.

La fel ca majoritatea femeilor, Andreea Marin a încercat mai multe diete, de-a lungul timpului. Nu a făcut o obsesie pentru anumite standarde, însă a încercat mereu să găsească un echilibru. Așa se face că, la începutul acestui an, a început să urmeze o dietă foarte populară, pe care o țin și alte persoane publice.

Zâna Surprizelor a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, că ține o dietă scandivană, bogată în nutrienți și săracă în calorii. Multe dintre preparate se gătesc rapid, astfel că în câteva minute, își poate pregăti o masă sănătoasă și nutritivă, indiferent cât de ocupată ar fi.

”De pildă, eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel. În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat.”, a povestit Andreea Marin, pentru VIVA!

Andreea Marin a mai spus că nu are restricții alimentare care să facă dieta dificil de urmat. A redus, în schimb, consumul de zahăr la minimum și nu face excese în ceea ce privește carnea. Se bazează pe moderație și echilibru, pentru că își dorește să se mențină și după ce nu va mai urma planul alimentar.

„Nu am renunțat sută la sută la nimic, dar am redus zahărul la minimum și carnea înseamnă cam 20 la sută din ceea ce consum, fără excese, așadar, moderația e secretul echilibrului. Și nici mișcarea nu ar trebui să lipsească din stilul nostru de viață, dacă vrem să ne menținem sănătoși.”, a mai spus vedeta, pentru revista menționată.

Distribuie articolul: