Ai încercat tot felul de ceaiuri sau tratamente pentru a scăpa de kilograme, dar te-ai ales doar cu dezamăgiri? Dacă da, atunci a venit timpul să faci câteva modificări în dietă.

Deşi există multe alimente pe care le poţi include în regimul tău alimentar, este recomandat să optezi pentru legume cu beneficii pe termen lung şi care nu are efecte secundare, cum sunt ridichile, pe care le găseşti din abundenţă pe tarabele din piaţă în această perioadă a anului.

Ce beneficii are sucul de ridichi

Ridichile crude abundă în nutrimenţi. Este mai bine să le consumi proaspete sau sub formă de suc,nu fierte,pentru a beneficia de toate vitaminele şi mineralele care se găsesc în ele. Datorită antioxidanţilor, legumele stimulează metabolismul şi topeşte depozitele de grăsime stocate în organism. Mai mult,sucul de ridichi funcţionează ca un detoxificant care ajută la curăţarea tractului digestiv de toxinele din organism şi reglează funcţionarea bilei.

Cum se ţine cura

Pentru a  slăbi, mănâncă de două ori pe zi o porţie de salată de ridichi, înaintea meselor principale. La micul dejun, zilnic, bea suc de ridichi.

Cum prepari sucul

Ai nevoie de:

un bol cu felii de ananas

o legătură de ridichi

Curăţă ridichiile şi taie-le bucăţi mici. Pune-le în blender şi răstoarnă feliile de ananas. Mixează şi bea sucul proaspăt.

Cum prepari salata de ridichi

5 ridichi mici

7 foi de salată verde

pătrunjel

3 fire ceapă verde

zeamă de lămâie

ulei de măsline

Taie ridichiile felii subţiri,pune-le într-un bol,adaugă foile rupte de salată verde. Toacă câteva fire de pătrunjel şi de ceapă şi răstoarnă-le peste conţinutul din bol. Omogenizează bine ingredientele şi condimentează cu zeama de lămâie şi cu uleiul.

Distribuie articolul: