Sanda Țurcan, deținătoarea titlului de „Cea mai sexy femeie din Moldova” își sărbătorește azi ziua de naștere. Blonda a fost inundată cu mesaje de felicitare și urări de bine pe rețelele de socializare pentru care frumoasa blondă pare a fi extrem de recunoscătoare. 

Conform revistei „VIP Magazin”, Sanda Țurcan a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv cea mai sexy femeie din Moldova. Se pare că, Sanda a cucerit definitiv publicul care a votat-o atât în 2018, cât și în 2019 pentru acest titlu.

Este adevărat că Sanda are niște trăsături frumoase, corp bine lucrat și un zâmbet de milioane.  Iar azi frumoasa împlinește… 33 de ani!

Cu această ocazie prietenele apropiate i-au organizat o surpriză, de care Sanda a rămas foarte mulțumită. Prietenii continuă să o felicite, iar omagiata pare a fi încântată de atenția care i se oferă.

Aceasta a postat și niște secvențe din momentul în care a fost surprinsă de prietene pe pagina ei de Facebook, la care a lăsat și un comentariu: „Cea mai mare dezamăgire a copilăriei este atunci când ai 33 de ani!”, a scris Sanda.

Iar noi, cei de la EA.md îi urăm Sandei Țurcan la mulți ani fericiți și numeroase realizări frumoase!