Fostul bodyguard şi şofer al boxerului Mike Tyson face nişte dezvăluiri fără perdea despre cum se pregătea luptătorul pentru meciuri. Înainte de-a urca în ringul de box, sportivul simţea atâta adrenalină, încât se temea să nu-şi omoare adversarul. Şi cum se putea relaxa puţin înainte de meciuri? Făcând sex!

Rudy Gonzalez, care a fost şoferul şi bodyguardul boxerului în anii ’80, a oferit un interviu celor de la The Sun, în care susţine că Tyson, care are acum 55 de ani, se culca cu diverse femei chiar înainte de-a începe partidele de box.

„Unul dintre cele mai mari secrete ale lui Mike e că avea nevoie să facă sex în vestiar înainte de meciuri”, a dezvăluit Gonzalez despre campion. „Trebuia să se culce cu cineva ca să scape de toată acea tensiune pe care o simţea. Aşa că ascundeam fete în băi şi vestiare pentru el…”

Amintindu-şi momentele de pregătire ale marelui sportiv, Gonzalez a declarat: „Mike îmi spunea: «Dacă nu fac sex, îl omor pe tipul ăsta acum!» Câteodată se ducea puţin cu fetele, le … de nu se vedeau, îşi trosnea apoi gâtul şi spunea: «OK, tipul ăsta o să trăiască în seara asta!» Cea mai mare teamă a lui era să nu omoare pe cineva în ring. Ştia că era în stare de aşa ceva”, a conchis fostul lui angajat.

„Nu exagerez cu nimic când spun că Mike era ca un tren care-i lovea pe adversarii lui. Sexul îl ajuta să se relaxeze şi să mai scape de acea tensiune pe care o simţea”, a continuat acesta explicaţiile.

Probleme emoţionale

Se pare că Tyson avea o stare emoţională atât de intensă înainte de meciuri, încât izbucnea în lacrimi în vestiar câteodată. „Avea probleme cu anxietatea, era disperat câteodată că nu se simţea destul de bun sau se temea să n-o dea în bară cumva”, a adăugat Gonzalez.

„Mike se temea că, dacă o dădea în bară, să nu ajungă în fostul lui cartier sau chiar după gratii”, susţine acesta. Tyson a crescut într-un cartier periculos din Brooklyn, a fost abandonat de tată când s-a născut, iar mama lui a murit în 1982, când fostul sportiv avea doar 16 ani.

Vorbind despre suferinţa simţită în copilărie, Mike a spus în 2012: „N-am văzut-o niciodată pe mama mea mulţumită de mine sau de ceva ce am făcut… nu am avut niciodată şansa de-a vorbi cu ea şi-a o cunoaşte… Iar acest lucru m-a distrus pe plan emoţional, personal”.

Tyson a dominat boxul, în calitate de campion la categoria grea, din 1987 până în 1990. A făcut închisoare trei ani după ce a fost acuzat şi condamnat pentru viol, în 1992.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: