Prezentatoarea Daniela Ciocanu, una dintre cele mai frumoase și iubite femei de la noi, care a reușit să impresioneze publicul prin sinceritatea și modestia sa, a fost în platoul nostru, unde am cunoscut-o într-o lumină diferită.

Ne-a povestit de nunta ei, despre cum l-a întâlnit pe Victor și cum a convins-o să renunțe la burlăcie, cât de mult își dorește copii, însă nu este atât de ușor în cazul lor, despre asta, dar și alte o mulțime de lucruri află urmărind interviul.

Nunta.

„Am fost o mireasă fericită, iar când mireasa este fericită ea are un amalgam de emoții pe unde sunt emoții acompaniate de lacrimi, sunt emoții care cu un pahar de sampanie poți să le înlături. Am avut noroc de o echipă foarte mare care s-a ocupat de organizare și am avut atâta încredere în ei încât nu am fost una panicată și din asta rea.”

Cum l-a cucerit alesul ei. 

„Soțul meu m-a cucerit în primul rând cu felul lui de a fi. Este un bărbat deosebit, care are foarte multe calități bune, minusurile trebuie să le caut prin întuneric. Ne-am cunoscut într-un cerc de prieteni și atunci am remarcat la el calmitatea lui. Lângă el mă simt în siguranță, mă înțelege și ne completăm reciproc.”

Își doresc copii? 

„Sunt cazuri în lume când nu toate femeile pot să facă copii așa cum se face și trebuie mai mult timp și mai mulți bani…”

A trecut printr-un divorț.

„A fost inițiativa mea ca să divorțez fiindcă la un moment dat eu aveam foarte mult de lucru, fostul soț nu își regăsea rostul în viață și căuta și el ce să facă și aici s-a pornit ruptura când eu eram practic căsătorită cu jobul meu.”

Carieră și familie, le putem combina?

„Le putem combina dacă suntem căsătoriți cu omul potrivit fiindcă sunt diferiți bărbați și diferite femei, există diferite nivele de încredere între soți și de susținere. Probabil m-a pupat Dumnezeu atunci când m-am născut să am norocul să fiu înțeleasă de soțul meu.”

Continuare e foarte interesantă și o vezi urmărind „După Cortină”.

Provocarea Ea 

Vacanță cu cea mai bună prietenă sau cu soțul?

Bărbat frumos sau bărbat bogat?

Ai fost nevoită vreodată să împarți un bărbat cu o altă femeie?

Ce te enervează la soțul tău?

Ce ne-a răspuns Daniela afli dacă urmărești interviul. 

Vezi și: Cătălina Rusu, despre iubire și momente grele de După Cortină: „Andrei a apărut în viața mea ca un colac de salvare”

 

Distribuie articolul: