Invitata din această săptămâna la „După Cortină” este interpreta Cătălina Rusu. Am stat de povești și am descoperit o altă Cătălina, una atât de sinceră, emotivă și sufletistă. Artista recunoște că nu prea își deschide sufletul și nu pentru că nu ar vrea, dar pentru a nu fi pradă oamenilor care vor să o rănească. 

Este într-un moment fericit al vieții ei și asta datorită iubirii frumoase pe care o trăiește alături de Andrei.

„Andrei a apărut în viața mea ca un colac de salvare, când am avut nevoie de foarte multă dragoste, de foarte multă atenție de cineva care să mă asculte și să mă ocrotească să aibă grijă de mine. Andrei a fost cel care din prima clipă mi-a oferit toate aceste emoții frumoase.”

S-au scris multe despre EA, iar cea mai mare bârfă care a deranjat-o a fost… 

„Eu pot să mă supăr doar pe cei pe care îi i-au în serios și acestea ar fi familia mea și prietenii mei. Nu îmi place atunci când se scrie o nedreptate.”

Prea slabă? 

„Nu mă supără deloc faptul  că sunt slabă, chiar îmi place că sunt mai deosebită. Atunci când l-am cunoscut pe logodnicul meu eram și mai slabă, iar lui chiar îi place acest tipaj așa că eu mă simt frumoasă în ochii persoanei iubite.”

Ce nu ar putea ierta niciodată? 

„Noi femeile de multe ori spune-mi că nu o sa iertăm, dar ajungem în momente când iertăm, totul depinde de situație cât de mult ținem la persoana dată, cât de mult îi simțim lipsa și dacă ne închipuim viața fără el.  Eu nu am putut să iert faptul că pentru mine nu s-a luptat așa cum mi-am dorit eu.”

Provocarea EA! 4 întrebări fierbinți pentru Cătălina Rusu. 

– Un bad boy sau un gentleman?

– Crush-ul de la Hollywood? 

-Care este cea mai mare greșeală pe care ai facut-o într-o relație? 

– Ce te-a legat de Igor Sîrbu de la Akord, o prietenie sau ceva mai mult? 

Ce ne-a răspuns interpreta află din emisiune.

Foto: Valand, Arhivă personală

Distribuie articolul: