Acum două luni discutam despre frumoasa poveste de dragoste ce s-a înfiripat între Demi Lovato și Max Ehrich. Pe atunci internauții erau entuziasmați de logodna îndrăgostiților, totuși se pare că în cazul acestui cuplu nu se va ajunge și la o nuntă – cei doi s-au despărțit! Detalii, vezi mai jos. 

Vezi și: Încă un cuplu celebru a anunțat despre logodnă! Frumoșii ce vor deveni curând soț și soție (Foto) 

„ A fost o decizie dificilă, dar Demi și Max au hotărât să parcurgă căi diferite, astfel încât să se poată concentra mai bine asupra carierelor lor. Ei se respectă și se iubesc reciproc, vor prețui mereu timpul de care au avut parte împreună”, povestește un insider.

Amintim că Demi și Max au început să se întâlnească în martie, potrivit actriței, aceasta a început să-l iubească pe Max încă de la prima întâlnire.

„Max, știam că te iubesc din momentul în care te-am văzut. A fost ceva ce aș putea cu greu explica cuiva care nu a simțit-o pe propria lui piele, din fericire așa ai simțit și tu… ”, scria aceasta acum două luni.

Totuși, se pare că în relația celor doi nu totul a fost perfect. Mai mult decât atât, circulă zvonuri potrivit cărora, la scurt timp după ce Demi a fost cerută de soție, aceasta ar fi simțit că Max a făcut totul doar pentru a atrage atenția asupra sa.

Alții susțin că lucrurile în relația celor doi au început să ia o întorsătură greșită pe când Max a început să se pregătească de plecarea sa în Atlanta pentru a putea lucra la un nou proiect.

Menționăm că că familia lui Demi nu a fost niciodată încântată de prezența lui interpretului în viața acesteia, iar ce s-a întâmplat cu adevărat în relația celor doi și care a fost motivul despărțirii ne rămâne doar să presupunem.

Sursa: Spletnik.ru