Prin venele Irinei Hakamada, curge sânge asiatic și european în egală măsură, iar după ce a avut un vis care nu s-a realizat (de a deveni președintele Federației Ruse), a decis să o ia pe o altă cale - pe cea a dorințelor benefice sie. A devenit coach și business trainer pentru a-i inspira pe oameni că orice e posibil cu puțin efort și dorință. Astăzi, Irina a împărtășit fanilor săi virtuli o nouă lecție de succes: cea a depășirii limitelor și barierelor interioare.

Omul poate obține succesul cu o singură condiție: dacă reține, măcar pentru o secundă, că resursele sale fizice, emoționale și spirituale nu prezintă nicio limită. Imediat de cum începeți să vă căutați justificări de tipul:„am obosit”, „nu am vârsta potrivită”, „nu locuiesc în orașul care trebuie” etc., puteți fi siguri că nu veți reuși nimic.

Înțelegeți perfect că în situații extreme, oamenii pot realiza imposibilul. Dar voi nu măsurați după sine această capacitate. În realitate, indiferent de vârstă, oamenii vor să fie activi și interesanți. Imediat de cum veți înțelege acest program, vor începe schimbările.

Dacă vă veți extinde posibilitățile fizice și emoționale, viețile voastre vor începe să se schimbe. Acesta e un principiu foarte important. Lichidați-vă programa negativă și înlocuiți-o cu una nouă, dar ținând cont de tot ce se întâmplă în jurul vostru: în oraș, în țară, în lume.

Dacă veți nega această stare de lucruri și nu veți vrea să vă extindeți lumea interioară, veți renunța la tot ce se întâmplă în jur, preferând să trăiți după principiul „familie-muncă-televizor”, veți pierde totul. Mă refer în special la femei.

Înțeleg că femeile, spre deosebire de bărbați, nu sunt interesate prea mult de politica mondială, de contradicțiile dintre Vest și Federația Rusă sau de problemele ecologice.

Totuși, dacă vreți să câștigați bani în mod individual, să vă construiți propriile afaceri, neluând în considerare acești factori și acumulând doar experiențele din trecut, nu veți reuși nimic.

Trebuie să înțelegeți în ce vremuri trăiți și să achizițonați experiențe noi. Fiți gata în fiecare zi să acceptați o nouă chemare și să răspundeți la ea în mod adecvat, să „vindeți” noi idei pentru piață”, spune Hakamada.

Foto:drugoigorod.ru

Distribuie articolul: