Se spune că după mai multe minuni, întotdeauna se găsește loc pentru încă una. Denis Chiriac este cel care are mare nevoie de această minune și mai exact de ajutorul nostru al tuturor. Știm cu toții că #faptabunamultaduna!

Denis Chiriac este din orașul Florești, are 18 ani și e un adevărat luptător. Viața lui s-a schimbat dramatic într-o singură clipă pe ringul de luptă, unde s-a luat la trântă pentru un cârlan. Denis practica acest tip de sport deja de opt ani și într-o singură clipă totul s-a schimbat. Verdictul medicilor a fost unul îngrozitor „Denis nu va mai putea merge niciodată”. 

Paralizat de la gât în jos, băiatul poate rămâne toată viața țintuit la pat. Noi suntem cei care putem să-i mai dăm o șansă. Familia Chiriac crede și speră că va veni acea zi în care el va fi bine, va putea din nou să-și controleze corpul, să meargă, să se miște și să bea singur apă.

„Denis are nevoie de reabilitare pe o perioadă îndelungată de timp. Însă pentru aceasta este nevoie de o sumă mare de bani, de care noi din păcate nu dispunem. Oamenii cu inimă mare și înțelegători, vă rog din suflet să-l ajutăm pe Denis să se pună pe picioare”. 

Sunt necesari 404,000 de lei, iar până în această clipă s-au adunat doar 45,011 de lei. Au rămas 18 zile pentru a colecta suma necesară pentru operația lui Denis. 

Puteți dona online aici.

Să-l ajutăm pe Denis pentru că „Fapta bună mult adună!”

Distribuie articolul: