Astăzi, 20 decembrie, se marchează „Ziua Internaţională a Solidarităţii Umane”. Această zi este un prilej de a aminti oamenilor să lupte împreună pentru promovarea păcii, drepturilor omului și eradicarea sărăciei. Ne-am gândit că nu există moment mai potrivit ca acesta de a lansa campania de Crăciun #faptabunamultaduna.

Anul acesta ne-am propus să ajutăm așa cum putem noi mai bine, adică prin informare. Pe toată durata sărbătorilor de iarnă vom publica povești ale oamenilor încercați de soartă, care luptă cu boli grave și viață cărora depinde de sume mari de bani.

Sărbătorile de iarnă aduc în sufletele noastre lumină, speranță și încredere. În preajma acestei sărbători devenim mai buni, mai înțelegători, mai iertători, astfel sperăm ca poveștile descoperite de noi să ajungă la sufletul fiecăruia și împreună să îi ajutăm.

Sănătatea este cel mai de preț dar pe care îl putem deține. Fiecăruia dintre noi i se poate întâmpla ca într-o zi să se trezească cu un diagnostic nemilos. Există o mulțime de cazuri care depind de sume mari de bani și este atât de dureros și nedrept ca multe dintre aceste cazuri să aibă sfârșituri tragice, doar pentru că nu au reușit să ajungă la medicul care îi poate salva.

Echipa noastră vrea să ofere o șansă tuturor acestor oameni. În perioada sărbătorilor de iarnă vom aduce în atenția voastră cazuri grave de boală, care nu mai suportă amânare, iar voi veți avea ocazia să ajutați.

Nu uitați: Fapta Bună Mult Adună!