Recent Demi Moore și-a surprins urmăritorii pe pagina ei de Instagram. Aceasta a renunțat la brunet în favoarea… blondului! Totuși se pare că schimbarea de look a avut loc strict în scopuri profesionale, mai multe detalii, află mai jos. 

Cariera de actriță presupune și abilitatea de a accepta schimbările cu brațele deschise! Așa a făcut și Demi Moore, actrița s-a filmat pentru o nouă producție cinematografică, de data aceasta în serialul „Brave New World”, în care a fost nevoită să renunțe la nuanța de brunet a podoabei capilare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So excited to share the trailer for #BraveNewWorld, coming to @peacocktv on July 15 🌎💊🔬🎭🧪

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore) pe

Demi chiar a publicat și o fotografie pe pagina ei de Instagram în care și-a prezentat eroina pe care o joacă în film. Este vorba despre o femeie pe nume Linda, și anume pentru acest rol Demi a fost nevoită să-și schimbe înfățișarea.

Bineînțeles că nici reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Fotografia a strâns mii de aprecieri și, în timp ce unii au îndrăgit această schimbare, alții însă zic că lui Demi i se potrivește mai mult părul brunet.

Actrița este foarte activă în mediul online, Demi are grijă să-și țină urmăritorii informați și distribuie regulat fotografii din viața cotidiană.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: