Recent Demi Moore a oferit un interviu în care a vorbit despre dragostea de sine. Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase femei, vedeta recunoaște că a avut și ea de suferit din cauza neacceptării de sine. 

Pe parcursul conversației actrița a povestit despre faptul că în decursul celor trei mariaje niciodată nu a cunoscut cum să se pună în valoare și din acest motiv încerca mereu să le facă pe plac bărbaților și suferea mult din această cauză.

„A învăța dragostea de sine și a te accepta este un proces foarte complex și îndelungat. Ce ține de mine, am încercat în nenumărate rânduri să mă schimb ca într-un final să corespund idealului feminin al partenerului meu. De parcă am fi învățați să fim adorați de cineva, fără să fim conștienți de propriile dorințe și interese”, recunoaște Demi.

Totuși Demi a mărtirisit că admiră persoanele care aleg să lucreze asupra relației de cuplu, mai ales în timpurile pe care le trăim acum, când fiecare este cel mai mult cointeresat de propria libertate.

„Este minunat când oamenii depășesc greutățile împreună și se dedică dragostei lor. Cu toate acestea, nu veți reuși să obțineți rezultate frumoase în acest sens atâta timp cât nu există sentimente sincere și dragoste de sine”, zice ea.

Reamintim că din 1980 până în 1985, Demi Moore a fost căsătorită cu Freddie Moore. Doi ani mai târziu, actrița s-a căsătorit cuBruce Willis – Din această căsătorie, ea are trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah. În 2000, Demi a divorțat de Bruce, iar cinci ani mai târziu s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, de care ulterior a divorțat în 2011.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: