Astăzi Ducii de Cambridge sărbătoresc 10 ani de la căsătorie. Parcă s-a întâmplat ieri, nu? Nunta lor cu siguranță a fost una dintre cele mai spectaculoase și vizionate de o lume întreagă. Desigur cuplul s-a bucurat de atenție excesivă și în primii zece ani de căsătorie. Acum câteva ore pe pagina oficială a cuplului au fost publicate câteva fotografii realizate special pentru această aniversare și chiar dacă este o zi foarte specială, Ducesa a dat dovadă de modestie și de această dată. 

Kate a ales pentru fotografii să recicleze o rochie purtată în 2019. Este vorba despre o creație boho-chic de la brandul Ghost, cu un preţ de 195 de lire sterline, iar dacă vă grăbiți să o găsiți să știți că din păcate rochia nu mai există în stoc, dar cine știe… poate odată cu acest eveniment rochia va fi din nou valabilă pentru că, cu siguranță, se va vinde ca pâinea caldă.

Ducesa a mai purtat această superbă rochie bleu cu print floral în timpul turneului regal al Ducilor de Cambridge în Pakistan, care a avut loc în octombrie 2019.

În fotografiile aniversare, ducesa şi-a lăsat părul lung, aranjat în bucle lejere, aşa cum ne-a obişnuit de atâta timp, şi a adoptat un machiaj natural.

Se poate observa că soţia Prinţului William este o mare fană a nuanţelor de bleu şi albastru, pe care le adoptă frecvent în ţinutele sale.

Vezi și: Ducii de Cambridge, surprinși în ipostaze romantice rare. Cuplul sărbătorește astăzi 10 ani de căsnicie sau nunta de tinichea (Foto)

Distribuie articolul: