Vă vine să credeți că au trecut deja 10 ani de la una dintre cele mai frumoase nunți regale ale timpurilor noastre? Daaa, greu de crezut, dar Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc astăzi nunta de tinichea sau de aluminiu. Pe contul de Instagram al ducilor au fost publicate fotografii rare cu faimosul cuplu.

Acum 10 ani, Prințul William s-a căsătorit cu iubita lui din facultate, Kate Middleton, iar acum cei doi sunt părinți mândri și cresc trei copii minunați.

Astăzi, 29 aprilie, 2021, Ducii de Cambridge sărbătoresc nunta de tinichea sau de aluminiu. Cu această ocazie specială, pe contul oficial al ducilor au fost postate două fotografii cu cei doi, în ipostaze romantice, ipostaze în care îi vedem mai rar, ținând cont de faptul că protocolul regal nu încurajează gesturile „mult prea intime” afișate de către membrii familiei regale.

Expertul regal, Duncan Larcombe, a dezvăluit într-un interviu că cel mai probabil, Ducii își vor sărbători aniversarea discret, acasă, alături de cei trei copii: George, Charlotte și Louis.

„O cină aniversară sau o recepție este evident imposibilă din cauza pandemiei Covid-19. Și nici nu cred că Regina va acorda cuplului noi onoruri sau titluri. În 2019, ea a marcat cel de-al optulea an al lui Kate în Firmă, oferindu-i titlul de Dame Grand Cross al „Ordinuluiui Victorian Regal”. Acesta este cel mai înalt rang posibil, distincție foarte importantă pe care ducesa a primit-o pentru activitatea pe care a desfășurat-o n familia regală britanică, fiind o mare onoare.

Dar este conștientă de faptul că statutul lor s-ar putea schimba în curând dramatic – atunci când propria ei domnie se va încheia. Orice ar decide, ca regină și bunică, nu va lăsa această ocazie să treacă fără a le aduce un tribut lui Kate și William”, a declarat expertul regal.

Cuplul a fost felicitat și pe contul oficial al Familiei Regale: „Dorim Ducilor de Cambridge aniversare fericită! Astăzi marchează 10 ani de când și-au spus jurămintele, la Westminster Abbey”.

Foto: Instagram / Kensington Royal / The Royal Family