Acum putem cu certitudine spune că Oxana Samoylova și rapperul rus Geegun nu mai vor să divorțeze! Se pare că cei doi s-au împăcat definitiv și petrec timpul împreună cu copiii lor, la fel ca altă dată! Cât de fericiți sunt, vezi mai jos.

Ieri, cei doi împreună cu copii au organizat o ieșire în afara orașului unde au trăit cele mai frumoase emoții. Destinația aleasă de cuplu pare a fi un loc rupt din povești, cu o faună și floră foarte variată de care celebra familie a decis să profite din plin. 

Ce-i drept, familia nu a inițiat această excursie doar pentru a se plimba cu caii și pentru a savura din frumusețile naturii, asta pentru că pe lângă acestea acolo îi aștepta o sesiune foto! Astfel, Oxana Samoylova a devenit pentru o zi model și a cochetat din plin cu aparatul foto, după ce au fost făcute numeroase fotografii, alături de femeie au pozat și copii.

În tot acest timp Geegun a fost lângă familia lui și, uneori, artistul mai posta secvențe video alături de cei apropiați pe pagina lui de Instagram.

Vezi și: Va fi divorț! Samoylova a oferit declarații noi despre relația cu Geegun și a pus punct presupunerilor

Sursa foto: Instagram