Datorită rolului principal din serialul „Hannah Montana“, realizat de Disney, Miley Cyrus a fost idolul unei întregi generații. După acest rol cariera vedetei a mers pe un trend ascendent. 

Artista a fost inclusă, de-a lungul timpului, în topul celor mai influente personalităţi din lume, dar şi în topuri care aveau un plin plan averea vedetelor de pe întreg globul. Şi, cu toate că este o vedetă de talie mondială şi ar trebui să aibă grijă non stop de imaginea ei, se pare că Miley Cyrus mai are şi „scăpări“.

Miley Cyrus, surprinsă fără machiaj pe străzile din Malibu! Artista, aproape de nerecunoscutMiley Cyrus, surprinsă fără machiaj pe străzile din Malibu! Artista, aproape de nerecunoscut

Potrivit ok.magazine, zilele trecute, ea a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Malibu în timp ce se afla alături de Liam Hemsworth şi fratele lui, Luke, iar imaginile care fac acum înconjurul internetului i-au adus multe critici lui Miley Cyrus: artista este nemachiată şi aproape de nerecunoscut!

Totuși, nu este prima vedetă care preferă să nu se machieze și să se îmbrace cât mai comod, atunci când iese pe stradă. Fiecare femeie are dreptul să se relaxeze, să renunțe la machiaj și la hainele incomode, fără a fi judecată de către toți și să fie așa cum îi place mai mult, chiar dacă este o vedetă internațională.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Miley Cyrus lovește din nou! Aceasta s-a pozat goală pușcă (Foto)

Distribuie articolul: