Miley și Liam au fost acel cuplu, care a trecut prin multe despărțiri și împăcări și totuși nimeni nu credea că se vor despărți definitiv. Deși nu mai sunt împreună de mai bine de un an, Miley Cyrus a mărturisit că încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth.

Miley Cyrus a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Howard Stern că încă îl mai iubește pe fostul ei soț, Liam Hemsworth, și că îl va iubi mereu.

Miley Cyrus a mai mărturisit că incendiul care a avut loc în California în 2018, în urma căruia a ars locuința ei și a lui Liam Hemsworth, care la vremea respectivă îi era logodnic, a avut un efect asupra relației lor de cuplu. Cei doi s-au grăbit să se căsătorească după ce s-a produs incendiul.

„Am fost împreună de la 16 ani”, a spus cântăreața în vârstă de 28 de ani, făcând referire la faptul că ea și Liam s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Last Song în anul 2009. „Casa noastră a ars. Noi eram logodiți, nu știu dacă am crezut vreodată că ne vom căsători”

„Am pierdut totul. Aveam polaroidele lui Elvis. Am avut atât de multe și totul a dispărut, fiecare melodie pe care am compus-o în acea casă, fiecare fotografie pe care mi-o dăduseră părinții mei, toate scenariile mele, totul am pierdut”, a adăugat Miley.

Căsătoria dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth nu a rezistat foarte mult, pentru că în vara anului 2019 au anunțat că divorțează. În august 2019, Liam a depus actele de divorț, iar la începutul anului 2020, procesul de divorț a fost finalizat.

Distribuie articolul: