Miley Cyrus, în vârsta de 28 de ani, este o țintă de interes major a fotografilor din New York. Cântăreața nu vizitează frecvent acest oraș și, prin urmare, vizita ei pentru filmarea emisiunii „Saturday Night Live” a făcut furori – Miley a fost pur și simplu înconjurată de o mulțime de fani și paparazzi.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Miley Cyrus (@mileycyrus)

La prima apariție în public, aceasta a purtat o rochie colorată a lui John Galliano, completându-și look-ul cu o geantă de mână, la fel de colorată, și multe bijuterii: inele și brățări.

Ținuta vedetei a impresionat în mod clar internauții, dar nu doar în mod pozitiv. Opiniile au fost împărțite, iar Miley a început a fi comparată cu alte vedete.

„Am crezut că este Courtney Love!”, „Pare a fi bunica cuiva…”, „Pentru o secundă am crezut că este o fotografie a Samantei din Sex and the City!”, au comentat fanii.

A doua ținută a lui Cyrus a fost în mod clar într-un stil mai „adolescentin” care amintește de perioada când rock-ul și punk-ul erau pe val. Miley a optat pentru un top negru cu imprimeul „Let It Rock”, o fustă în carouri, colanți în plasă și pantofi cu platformă. Imaginea de rebelă a fost completată de jartiera din dantelă a miresei, pe care cântăreața a pus-o la picior.

Noul episod „Saturday Night Live” în care invitată va fi Miley Cyrus și gazda, Elon Musk, va fi difuzat pe data de 8 mai. Pentru acest episod Miley a pregătit costume spectaculoase, în avanpremiera lansării, ea apare într-o rochie din pene roșii.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Miley Cyrus (@mileycyrus)

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: