Lilia Garștea este femeia care inspiră, iar dezvoltarea personală este pentru ea este un scop în viață. A lăsat 10 ani de vânzător într-un magazin, făcând ture de noapte și a început un business de network marketing online. Era și ea sceptică la început, ca mai apoi să pună față în față visele și dorințele și elanul pentru realizarea lor. În acest sens a motivat și mai multe persoane să facă schimbări în viața lor.

„Mi-am dat seama că nu aveam timp pentru mine, pentru copiii și soțul meu, m-am prins că nu reușesc să citesc – ceea ce-mi plăcea foarte. Un job de la oră la oră este sigur, ne oferă salariul, siguranța și baza de care avem nevoie – însă nu neapărat este în stare să ne împlinească visele, să ne scoată din zona de confort”, ne-a povestit Lilia.

Lilia ne-a povestit pe scurt, cum a decis să lase jobul și să se apuce de propria afacere, ce investiții au fost necesare la început, cum s-a motivat pe sine și unde a găsit surse și resurse pentru a motiva și alte persoane, alte femei aflate în starea ei. Femeia povestește despre abilitățile necesare pentru a porni drumul într-o afacere personală, dar și ce lecturi au motivat-o în acest sens. Află cum și-a dezvoltat echipa, la ce strategii recurge pentru a convinge oamenii și ce perspective oferă această afacere altor femei.

Interviul integral cu Lilia Garștea îl vedeți mai jos:

Doar dacă NU vrei, NU poți avea succes

„Nu inventăm roata în vânzări. Mergem pe o cărare bătătorită, avem parte de suport din partea mentorilor și produse pe bază de ingrediente naturale, bio, iar plantațiile de aloe vera sunt ferite chiar și de poluarea de la avioane. Am văzut diferența în propria familie și chiar nu am nevoie să conving pe cineva. propria poveste este cel mai relevant exemplu”, ne-a mai spus Lilia în interviu.

Distribuie articolul: