După cum ştim, fosta Prinţesă Pop a cerut în instanţă ieşirea de sub tutela legală a tatălui ei, Jamie Spears, pentru că acesta nu poate lua decizii cu privire la viața sa personală și nici cu privire la averea sa impresionantă. 

Jamie Spears are în acest moment, dreptul asupra deciziilor financiare şi a celor legate de cariera fiicei lui, în vârstă de 38 de ani. S-au împlinit 12 ani de când bărbatul de 68 de ani deţine tutela fiicei sale adulte, lucru care a intrat în vigoare odată cu ieşirea nervoasă inexplicabilă a divei pop, care s-a ras în cap şi a avut un comportament violent în public.

De fapt, Britney nu doreşte independenţa financiară, ci trecerea tutelei către femeia care se ocupă de asistenţa ei medicală, un fel de manager de sănătate, pe numele ei Jodi Montgomery. Aceasta a mai îndeplinit acest rol timp de un an, atunci când tatăl vedetei s-a retras pe motive de sănătate. Ei bine, instanţa din Los Angeles a respins, într-o primă sesiune, cererea vedetei şi a dispus ca tutela legală asupra vedetei să rămână la tatăl ei până în februarie 2021.

O sursă citată de TMZ susţine că Britney, posesoare a unei averi de circa 58 de milioane de dolari, a fost declarată incapabilă să ia decizii importante privitoare la existenţa ei din cauza unei boli mintale de care suferă, sănătatea acesteia degradându-se în ultimul an.

Alte surse dau şi un nume acestei boli: demenţă.

În documente oficiale care au fost aduse în instanţă încă din 2008 şi care, cumva, au ajuns în presă în 2016, Jamie Spears susţine că fiica sa suferă de demenţă şi că are nevoie de tutelă legală în tot ceea ce priveşte existenţa sa.

O parte dintre fanii lui Britney au semnalat de mult timp că aceasta are un comportament bizar, chiar şi în felul în care îşi manageriază pagina de Instagram, acolo unde vedeta obişnuieşte să posteze aceleaşi poze de mai multe ori sau să le completeze cu mesaje care nu au niciun sens.

Distribuie articolul: