Am intrat oficial în toamnă, așa că este momentul potrivit să analizezi lucrurile și să-ți regândești prioritățile pentru a face puțină ordine în gânduri și în planurile pe care ți le-ai făcut la început de an. Iată ce să reevaluezi în funcție de zodie, potrivit andreearaicu.com.

După o vară încinsă, septembrie deschide calea spre ultimele luni ale anului. Este momentul să-ți reanalizezi planurile, strategiile și obiectivele și să vezi dacă mai ai timp să le îndeplinești sau dacă n-ar fi mai bine să faci niște schimbări. Thought Catalog a consultat astrele și îți arată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le reevaluezi în septembrie.

Berbec

Trebuie să-ți regândești prioritățile. Întreabă-te ce anume înseamnă cel mai mult pentru tine și de ce nu te concentrezi cu toată forța pe aceste lucruri.

Taur

Va trebui să-ți reevaluezi cercul de prieteni. Vezi dacă oamenii din jurul tău te ajută să evoluezi sau, dimpotrivă, te trag în jos.

Gemeni

Fă-ți o reevaluare a alegerilor în viață. Întreabă-te dacă ești fericită cu direcțiile pe care le ia viața ta sau dacă nu cumva trebuie să faci o schimbare majoră.

Rac

Ai nevoie să-ți reevaluezi standardele. Trebuie să te întrebi dacă le vei permite oamenilor din viață să te rănească sau să te trateze așa cum ei n-ar vrea să fie tratați. Vezi dacă există în cercul tău o persoană care îți face mai mult rău decât bine.

Leu

Trebuie să-ți ridici moralul. Întreabă-te dacă eșți mândră de felul în care trăieșți sau dacă devii cineva care ar trebui să se schimbe.

Fecioara

Trebuie să-ți reevaluezi cariera. Vezi dacă aceasta îți oferă liniște și împlinire sau dacă faci asta doar din obișnuință.

Citește și: Septembrie – lună marcată de evenimente astrale. Previziuni pentru fiecare zodie în parte oferite de Sergiu Iordachi

Balanță

E momentul să-ți analizezi relația. Trebuie să afli dacă eșți cu această persoană pentru că eșți perechea potrivită sau doar pentru că aveți un trecut împreună.

Scorpion

Trebuie să-ți reevaluezi situația în care trăiești. Ești fericită unde te afli acum sau ai nevoie de un nou început în altă parte?

Săgetător

Trebuie să-ți reevaluezi valorile. Întreabă-te dacă ai o viziune clară asupra lumii sau dacă trebuie să ți-o revizuieșți.

Capricorn

Refă-ți planul pe cinci ani. Verifică dacă ceea ce faci dă rezultate sau dacă trebuie să vii cu un plan nou.

Vărsător

Trebuie să-ți refaci imaginea. Vezi dacă ești fericit cu persoana din oglindă sau dacă trebuie să muncești mai mult pentru a fi mulțumită de tine.

Pești

Trebuie să-ți regândești obiectivele. Întreabă-te dacă ți-ai ales scopurile potrivite sau dacă nu cumva îți dorești cu totul altceva.

Sursa: andreearaicu.com

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: