Potrivit astrologului, Serigiu Iordachi, prima lună de toamnă este o lună complexă în evenimente astrale. Luna începe cu un tau-careu dintre Marte, Venus, Saturn și Pluton, la care se alipește și Luna Plină pe 2 septembrie. Acesta este un moment de înnoire, discuții, reflecții, negocieri și soluționare de conflicte de ordin personal și social.

Pe 5 septembrie Mercur intră în Balanță, iar pe 27 septembrie va trece în Scorpion. În timpul tranzitului în Balanță, relațiile umane devin foarte importante, oamenii caută să se înțeleagă pe ei înșiși, nu mai spun direct ce gândesc, dar încearcă să-și îmbrace gândurile într-o formă diplomatică, încercând să nu jignească mândria sau onoarea altora. Arta de a gestiona oamenii prin cuvinte crește. În situații critice se caută cu înverșunare un compromis. În această perioadă, numărul întâlnirilor, atât de afaceri, cât și personale, este în creștere, oamenii vizitează diverse locuri publice și culturale unde pot întâlni prieteni, împărtăși noutăți cu ei și face noi legături.

Pe 6 septembrie Venus trece în semnul Leului unde va sta până pe 2 octombrie. În timpul acestui tranzit, crește nevoia de autoafirmare emoțională, de confirmare a exclusivității și originalității cuiva. Oamenii devin mai sensibili la semnele de atenție, laude, complimente. În acest moment, crește nevoia pentru timp liber, romantism, flirt, cunoștințe romantice și întâlniri intime. Manifestările de ardoare și pasiune într-o relație sunt percepute favorabil. Perioada este extraordinară pentru persoanele a căror activitate este scena artistică, teatrul, oratoria.

Din 10 septembrie și până pe 14 noiembrie Marte va fi retrograd în semnul Berbecului. În astrologie Marte este asociat cu agresivitatea, curajul, activitatea fizică, sportul, războiul, conflictele, afacerile și noile începuturi. Mișcarea sa retrogradă, face ca un nou început în această perioadă, indiferent dacă este vorba despre un proiect de afaceri, o poveste de dragoste, un proces sau soluționarea unui conflict, să fie subminată viabilitatea acestuia. Noul proiect nu va reuși cu adevărat, va pierde din intensitate și treptat va ajunge la zero.

Conflictele apărute în această perioadă tind să fie prelungite și greu de rezolvat, deoarece ostilitatea părților se va manifesta în mod repetat în viitor.

La fel, o poveste de dragoste pasională, începută în perioada lui Marte retrograd, se termină rar cu o căsătorie, deși inițial pare promițătoare.

În ceea ce privește problemele juridice, apar multe complexități, adversarul poate fi neașteptat de puternic. Oamenii sunt mai predispuși stresului, care are un impact negativ mai mare asupra sănătății.

Evitați în această perioadă planificarea unei călătorii, achiziții și reparații de mașini, echipamente, dispozitive mecanice, utilaje. Echipamentele și utilajele cauzează mai multă îngrijorare, apar defecțiuni. Nu vă lăsați păcăliți de provocări, nu intrați în dispute aprinse, luați o poziție neutră în conflicte. Dacă este posibil, reprogramați o operație. Stăruiți-vă ca orice început sau achiziție să le reușiți până pe 7 septembrie, aceasta vă va oferi oportunități foarte bune pentru mulți ani înainte.

Nativii semnelor zodiacale în cea mare măsură influențați de Marte retrograd sunt Berbecul și Scorpionul. În această perioadă ei devin mai puțin agresivi, mai puțin perseverenți și mai răbdători, apare pasivitatea. Pentru a începe să acționeze din nou în modul lor obișnuit, trebuie să aștepte când Marte va deveni direct. Nativii semnelor care nu sunt guvernate de Marte se pot simți diferit. Uneori devin nerăbdători, impulsivi, încearcă să realizeze prea multe și dintr-o dată, dar acesta este un mod de acțiune nerezonabil. Nativii Balanță, de asemenea, sunt influențați de planetă. În acest timp, ei devin iritabili, influențați de emoții și frustrări, mulți iau decizii ineficiente sau acționează cu nepăsare, exprimă furia în loc de dialog constructiv și toleranță.

A doua jumătate a lunii este marcată de încetinirea mișcării celor trei planete din Capricorn: Jupiter, Saturn și Pluton, care vor inversa pe rând. Pe 13 septembrie Jupiter se întoarce la mersul direct și în perioada cuprinsă între 7 și 17 septembrie, între staționările lui Marte și Jupiter, se formează o tensiune internă colosală, care poate duce la unele dificultăți. Putem simți inabilitatea de a acționa liber, de a ne deplasa către obiectivul propus, pot fi acutizate problemele legate de ambiție, mândrie lezată, autoafirmare și carieră. De asemenea, este un moment complicat în relația dintre un șef și un subordonat, între două persoane aflate într-un conflict. Astfel, pe de o parte, există o dorință puternică de a realiza și, în același timp, o perioadă nereușită. În cazul în care o persoană se dezvoltă interior, toată această energie canalizând-o spre interior, va avea un efect pozitiv în viitor, dacă această tensiune internă va ieși în factori externi și va crea anumite evenimente, atunci cel mai probabil aceste evenimente vor fi distructive.

În același timp, Soarele merge la cuadraturi cu Nodurile Lunare, așa numitele puncte de eclipsă ale acestui an, momentul culminant fiind Luna Nouă din 17 septembrie. Prin urmare, a doua decadă a lunii septembrie va fi o perioadă marcantă de evenimente atât pe plan personal, cât și social, care vor realiza acțiunea eclipselor din 5 iunie – 5 iulie curent. Momentul de Lună Nouă este potrivit pentru reflecții, discuții, noi idei, dezvoltarea de noi abordări, astfel încât peste ​​câteva luni când Marte va ieși din retrograd, va transformă aceste idei în acțiune. După 17 septembrie când Jupiter devine direct, perioada  este oportună de a realiza doar planuri care au fost făcute, planificate de mult timp, nimic nou nu se poate face încă.

În a treia decadă a lunii septembrie are loc un alt tau-careu, dintre Mercur, Marte, Saturn, Pluton și Jupiter. Acest eveniment astral va genera o stare de tensiune nervoasă puternică, de reacții agresive și, prin urmare, vom avea o perioadă cu un risc sporit de accidente, greșeli, conflicte, lipsită de oportunittea de a se ajunge la un acord comun între părți.

Pe 29 septembrie Saturn se întoarce la mișcarea directă. În cazul în care planificați o interacțiune cu organele de stat sau cu o agenție imobiliară în ultima săptămână din septembrie, chiar și în prima din octombrie, acestea vor fi inerte. Toate activitățile oficiale asociate instituțiilor guvernamentale, executarea contractelor, obținerea unor acte, documente emise de stat, vor decurge cu întârziere sau foarte lent în această perioadă. În același timp, Pluton staționează începând cu 21 septembrie și va ieși din retrograd pe 5 octombrie. Pluton generează o dorință foarte puternică de exprimare, de a face ceva. Astfel, pe de o parte, forța plutoniană vrea să izbucnească afară, iar Saturnul prin tradiții, legi, norme, frică – împiedică. Prin urmare, toate aceste acțiuni trebuie amânate, de menținut tensiunea, în niciun caz să nu încercăm să depășim blocajul cu forța, să așteptăm. Apoi după ieșirea din retrograd a Plutonului, oportunitatea de a ne exprima, de a acționa va avea un succes semnificativ.

Previziuni astrale pentru fiecare nativ zodiacal

Berbec

În septembrie, pentru nativii Berbec, relațiile de muncă și de echipă vor ieși în prim plan. Nu refuzați să ajutați colegii, datorită acestui lucru puteți corecta ceva în relația dvs. Țineți-vă de cuvânt, dar nu promiteți ceva care vă va fi greu să îndepliniți mai târziu. Rutina la locul de muncă vă va pune pe nervi, prin urmare, fiți creativi, schimbați-vă, iar situațiile din jurul dvs. se vor schimba rapid. În cazul în care vă veți implica activ în implementarea planurilor sau atribuirea responsabilităților dvs., rezultatele nu vor întârzia să vină. Unele sub formă de încurajare din partea superiorilor, iar altele sub forma unei oferte tentante de a dezvolta talentele într-o afacere interesantă. În ultima decadă a lunii septembrie, reformele și transformările vor deveni mediul dvs. În viața personală nu vor exista probleme, unii nativi ai semnului, vor întâlni chiar pe cineva care în curând va deveni cu adevărat drag pentru ei.

Taur

În această lună veți depune în mod activ eforturi pentru a obține noi cunoștințe și abilități valoroase. Pe planul carierei este mai bine să vă manifestați în lucrurile începute și în planurile bine gândite. În cazul în care ați dorit să remediați o greșeală veche, acum veți reuși. Totodată, pot apărea întârzieri și neînțelegeri în pregătirea documentelor, în comunicarea de afaceri în general. În septembrie, poziția planetelor este favorabilă pentru reumplerea bugetului personal, câștiguri suplimentare, pe care probabil că nu le veți pierde. Posibil că veți fi inspirat să schimbați ceva în aspectul dvs., cedând modei sau vă veți decide la un pas planificat demult. În ce privește viața personală, în prima jumătate a lunii septembrie relațiile cu persoana iubită vor fi testate la rezistență, iar în a doua jumătate a lunii – armonia va domina din nou în relațiile de dragoste.

Gemeni

În septembrie, viața dvs. va fi mai dinamică ca niciodată, rotindu-se în jurul a tot ce are legătură cu sfera socială. Încercați să profitați de perioada favorabilă pentru a rezolva problemele din afaceri și acasă. În planul carierei, acum este momentul în care trebuie să aveți grijă cum să păstrați și să mențineți pozițiile binemeritate. Posibil că rudele vă vor ajuta la rezolvarea problemelor de afaceri, nu ezitați să le contactați dacă este necesar. În a doua jumătatea a lunii septembrie, astrele vă vor impulsiona la o transformare interioară conștientă la scară largă. În ceea ce privește finanțele, în septembrie, ar trebui să vă bazați în principal pe mijloacele disponibile, pe banii „adunați la ciorap”. Pe planul intim, astrele promit evenimente furtunoase nativilor aflați în cuplu – ba alianță, ba discordie, iar cei aflați în căutarea jumătății, nu este exclus începutul unei povești romantice.

Rac

Septembrie promite nativilor Rac o dispoziție bună, atitudine optimistă și comunicare ușoară cu ceilalți. Dedicați începutul lunii pentru a întocmi planuri de acțiune detaliate, abia apoi treceți la punerea în aplicare a acestora. La locul de muncă vor fi momente tensionate, dar le veți putea depăși destul de bine și, în plus, cu beneficii pentru dvs. Posibil să vă ocupați de cazurile depășite și să corectați vechile greșeli. În general, luna septembrie pentru nativii semnului este un moment de formare, prin urmare, asimilați cât mai multe informații posibile, învățați lucruri noi, îmbunătățiți-vă calificările, împărtășiți-vă experiențele. În ce privește viața personală, înțelegerea reciprocă și armonia va sălășlui nu numai în inima dvs., dar și în casa dvs. în ansamblu.

Leu

Începutul toamnei este un moment bun pentru a începe proiecte grandioase. Veți fi conduși de dorința de a vă schimba drastic viața. Destinul vă va oferi suficiente daruri sub forma unor șanse reale de a face acest lucru. La locul de muncă, circumstanțele merg bine. Puteți conta pe înțelegerea superiorilor și pe sprijinul colegilor. Are sens să ridicați problema creșterii salariale. Posibil să efectuați o deplasare de serviciu promițătoare. Aceasta este o șansă bună de a vă consolida poziția arătând responsabilitate și punctualitate. La sfârșitul celei de-a doua decade a lunii septembrie o noutate importantă poate schimba obiectivele imediate ale dvs. În cazul în care aceasta este o ofertă de schimbare de job, nu ar trebui să grăbiți lucrurile, este nepotrivit pentru dvs. să începeți noi afaceri în această perioadă, mai bine refuzați. De asemenea, renunțați la ofertele financiare riscante la sfârșitul lunii septembrie, chiar dacă provin de la persoane de încredere. În viața privată, întâlniri interesante și noi cunoștințe nu sunt excluse. În septembrie, poate începe o nouă poveste de dragoste, dar este puțin probabil să se transforme în ceva serios.

Fecioară

Septembrie este momentul potrivit pentru nativii Fecioară să se gândească la locul lor în viață, să aprecieze realizările. Veți putea lucra cu succes la dezvoltarea propriilor abilități creative. Folosiți acest timp favorabil pentru eforturile personale, cum ar fi, de exemplu, modelarea corpului, schimbarea imaginii, proceduri anti-îmbătrânire. La locul de muncă, aveți condiții favorabile pentru a implementa idei noi. În septembrie va trebui să vă asumați riscuri și să luați decizii responsabile destul de des. Nu aruncați cu promisiuni, deoarece e posibil să nu le puteți îndeplini pe toate. O oportunitate de a demonstra pe deplin abilitățile dvs. antreprenoriale va apărea în a doua jumătate a lunii septembrie. Pe plan personal, înțelegerea și receptivitatea reciprocă vor crea o atmosferă plăcută de sărbătoare. O cină cu romantică va fi memorată pentru mult timp prin originalitatea și noutatea sa.

Balanță

Nativii Balanță vor începe luna septembrie cu un bilanț. Posibil să vă confruntați cu deficiențele și greșelile trecutului. Depășirea obstacolelor va necesita multă energie și timp. Nu ar trebui să vă așteptați la mult luna aceasta. Folosește această perioadă pentru a asigura coerență în dorințele și acțiunile dvs. La locul de muncă puteți avea un mediu intrigant. Manifestați conștiință maximă. Către finele lunii, veți avea o rezistență internă foarte mică. Se recomandă reducerea activității de afaceri. Cu toate acestea, nu disperați, luați toate problemele într-un mod filosofic. Lecțiile pe care le învățați în septembrie vă vor ajuta în viitor. În viața personală, va trebui să apelați tot mai mult la abilități de bază ale diplomației. În caz contrar, veți distruge ceea ce vă este drag. Înainte să faceți sau să spuneți ceva, gândiți-vă de două ori, încercați să anticipați consecințele.

Scorpion

În septembrie, succesul îi va însoți pe acei nativi ai semnului care merg spre obiectivul lor, nu cedează ispitelor și nu își schimbă sentimentul datoriei. Chiar dacă afacerea dvs. se dezvoltă fără probleme și în conformitate cu scenariul propriu, nu ar trebui să slăbiți controlul. În planul carierei începutul lunii septembrie este un moment instabil în care planurile și dorințele dvs. pot diferi brusc de ceea ce trebuie să faceți cu adevărat. Dacă veți avea răbdare, veți câștiga doar în final. Nu ar trebui să rupeți relațiile de afaceri, să intrați în conflict cu colegii. Perioada mai favorabilă se va dovedi a doua jumătate a lunii septembrie, când va fi ușor să transformați orice situație în favoarea dvs. vă veți bucura de succes în muncă, de un climat psihologic bun în echipă și înțelegere din partea superiorilor. În ceea ce privește viața privată, septembrie va fi probabil memorabil prin atenția sporită din partea sexului opus. Pot exista focare de gelozie și reproșuri pentru atenția insuficientă din partea dvs.

Săgetător

În septembrie nativii Săgetător se vor focusa pe domeniul profesional și sfera socială. Activitățile dvs. vor fi însoțite de urcușuri și coborâșuri, idei strălucitoare, oferte bune și eșecuri neașteptate. Prin urmare, veți avea nevoie de odihnă periodică, schimbare de impresii și iubire a celor dragi. La locul de muncă, va trebui să oferiți tot ce e mai bun. Depinde mult de acțiunile dvs. acum. La sfârșitul lunii septembrie ar trebui să amânați lucrurile noi deocamdată. Vor aduce doar cheltuieli nejustificate. Pe plan financiar, vor vea succces acele proiecte sau tranzacții care au fost pregătite de mult timp. În ceea ce privește viața privată, ar trebui să profitați de aranjamentul favorabil al aștrilor pentru a vă bucura de romantismul și senzualitatea relației. Noi cunoștințe și relații sincere vă așteaptă. Petreceți cât mai mult timp cu persoana iubită, oferindu-vă reciproc bucurie și plăcere.

Capricorn

Luna septembrie va fi bogată în știri fierbinți și informații utile, în întâlniri și cunoștințe plăcute. În cazul în care intenționați să negociați, să mergeți într-o călătorie sau să începeți o educație suplimentară, acum este momentul oportun. În ce privește domeniul profesional, întrebările despre carieră sunt din nou în prim plan în septembrie. Șeful va solicita, probabil, activitate maximă, dar aceasta nu este o problemă pentru performanțele dvs. A doua jumătate a lunii septembrie este favorabilă pentru a implementa planuri vechi, dar reține-ți: ceea ce semănați acum, cu siguranță veți culege curând. Fiți atenți, acum partenerii de afaceri pot eșua în ceva. Afacerile dvs. financiare merg destul de bine, dar nu uitați să plătiți împrumuturile și datoriile la timp. Pe plan personal, ascultați sfaturile persoanei dragi, nu numai că se vor dovedi a fi practice, dar și vor menține relația în armonie.

Vărsător

În septembrie va trebui să vă întoarceți la vechile afaceri și planuri, precum și să întâlniți vechii cunoscuți și poate să stabiliți relații de afaceri cu aceștia. Este probabil ca aceștia să reapară în viața dvs. chiar acum, nu întâmplător, ci pentru a oferi asistență și sprijin. Prin urmare, nu ezitați să profitați de această circumstanță. Mijlocul lunii septembrie nu este cel mai bun moment pentru călătorii și documente. În ultima decadă a lunii septembrie aveți posibilitatea de a vă îmbunătăți și consolida statutul la locul de muncă. Astrele recomandă ascultarea vocii interioare, practicarea introspecției, care sunt utile pentru reorientarea către noi idealuri, pentru îmbunătățirea vieții intime. Există șansa de a aranja viață personală pentru reprezentanții singuri și de o armonie completă în relațiile pentru cei care sunt deja în cuplu. Cu toate acestea, mulți vor experimenta crize de gelozie.

Pești

În septembrie sunteți în ton cu valul modei și căutați propria cale spre perfecțiune. Probabil, veți dori să faceți unele ajustări, fie în aspectul dvs., fie în evenimentele din viață. La locul de muncă încercați să fiți mai adunat și să nu vă dispersați în zeci de lucruri mici simultan. Mai bine să vă asumați un singur lucru, dar fundamental și să-l faceți astfel încât toată lumea să poată fi convinsă de productivitatea dvs. La mijlocul lunii, circumstanțele vor favoriza nativii care decid să-și extindă afacerea, legăturile de afaceri, să plece în deplasări de serviciu și să pună în aplicare noi proiecte grandioase. În ceea ce privește viața privată, exprimați-vă sentimentele, adăugați foc relației romantice vechi. Relațiile cu partenerul vor fi foarte amabile și emoționante și, eventual, se vor muta la un alt nivel, mai serios.