Adela Popescu de 36 de ani și Radu Vâlcan de 46 de ani formează un cuplu solid în România. Cei doi actori sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți: Alexandru de 6 ani, Andrei de 4 ani și mezinul Adrian de doar 2 ani. Viața de părinte implică multă responsabilitate, dar să ai trei copii, cu atât mai mult, acest fapt implică o mulțime de sacrificii din partea părinților. De multe ori, obstacolele care apar de-a lungul timpului pot afecta relația celor doi parteneri.

Dar cum reușește Adela Popescu și Radu Valcan să crească 3 copii, dar și să se bucure de viața de cuplu? Cei doi au spus care este secretul unei relații de cuplu echilibrate când ai trei copii. Astfel, în cadrul unui interviu, cei doi au spus cum reușesc să mențină familia inclusiv în momente de stres și factori negativi.

„Pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă” – a explicat Adela Popescu pentru paginadepsihologie.ro.

 

În interviu, Radu a ținut să completeze așa: „Cu primul copil, Alexandru, am avut momente când eram depășiți. Părinți la început de drum. Apoi, Andrei ne-a scuturat puțin. Adrian ne-a adus liniștea pe care ne-o adusese, de fapt, Alexandru. Ce vreau să zic, copiii aduc fericirea, dar pentru foarte mulți este o iluzie. Trebuie să depășești stadiul de responsabilitate, presiunea asta ce te face să uiți că ești atât de norocos. Frustrări vor fi din belșug, probabil pentru tot restul vieții. Fie pentru că, într-un context anume, nu am lăsat copiii să se murdărească mai mult în noroi, fie că nu am stat încă două secunde îmbrățișați”.

Totodată, cei doi au ținut să menționeze calitățile pe care le apreciază unul la altul. Așa că, Adela Popescu a zis că „Eu apreciez la el că m-a făcut să mă apreciez pe mine. Ca femeie, ca mamă”, iar Radu Valcan a declarat că: „Nu știu ce apreciază Adela la mine, dar îți spun de ce o prețuiesc atât de mult. Pentru că știe să mă iubească, cum să mă iubească. Pentru că râde, pentru că râde când plânge. Pentru că este tonică atunci când este obosită. Pentru că este mamă. Pentru că știe cum să fie mamă, dincolo de ecran, dincolo de perdea”.