Regizorul Roman Burlaca nu este persoana care-și pune viața personală spre vizorul tuturor. Însă de această dată, în cadrul emisiunii „O seară perfectă”, a povestit câte ceva despre rolul de tată, relația cu soția și schimbările în familia sa.

Întrebat despre cum se simte în rolul de tată și dacă s-a schimbat ceva cu apariția unui copilaș, Roman a răspuns:

Sută la sută schimbă. În ultimii ani și eu m-am schimbat, nu mai am nevoie să impresionez pe nimeni. Eu m-am maturizat mult, pentru mine timpul acum are altă valoare. Acum decât o oră în baie mai bine stau cu bebe, sau fac ceva productiv.”

Roman a menționat și despre faptul că nu poate să-și permită să petreacă mult timp cu bebelușul:

Sincer, eu am un regret pentru că eu nu prea am timp pentru bebe. Din șapte zile pe săptămână, eu reușesc să-l văd numai o zi- duminica. Eu plec foarte dimineața și vin foarte târziu și-l văd numai dormind.

Regizorul a spus și ce l-a motivat să-și numească fiul Avraam:

Eu cred ceva deosebit prin forța lui și semnificația pe care o poartă. Plus este și un nume puternic, frumos, deși de la început credeam că va fi Amir.

 

Despre soția sa Gabriela, relația cu ea și cum o vede în rol de mamă, Roman a spus:

Gabriela este foarte responsabilă, asumată, un pic prea angajată în meseria de mamă. Noi nu stăm asupra copilului, el crește și ne bucurăm că nu am avut cazuri de boală. Este destul de liberă.

Cât despre ceea ce ține de relația lor după apariția copilului, el a menționat:

Noi nu am avut o perioadă mai complicată. Noi în general nu ne-am certat niciodată cu Gabi, dar ne-am contrat. Și nu ne-am certat că am evitat, nu am avut motive să ne certăm. Iar în perioada post-natală, Gabriela a avut nevoie de timp să-și revină, să se refacă, dar chiar și așa nu am avut crize.