Unele zodii vor avea probleme mari în următoarea perioadă, întrucât intrarea lui Venus în Scorpion, o zodie a extremelor, marcată de intensitatea emoţională şi de pasiunile copleşitoare. Trecerea lui Venus în Scorpion va face ca vibraţiile prietenoase să se transforme în sentimente extrem de profunde.

Mai mult de atât, atracţiile sexuale vor deveni puternice, întrucât Venus se deplasează spre unul dintre cele mai senzuale semne din zodiac. Timpul petrecut în dormitor este de neuitat, capacitatea de a dărui şi primi plăcere este maximă. Chiar şi pe tărâmul relaţiilor platonice există mai multă deschidere şi autenticitate, iar influenţele lui Venus pot transforma o persoană pe care ai întâlnit-o de curând într-un partener romantic.

Care sunt zodiile afectate de intrarea lui Venus în Scorpion, află mai jos:

Berbecul va avea activitate intimă intensă

Latura sexuală a relaţiei tale va fi foarte intensă. Din punct de vedere fizic, te vei bucura de un erotism vibrant şi de o intimitate crescută cu partenerul. Emoţional, simţi mai multă pasiune decât de obicei şi trăieşti plăcerea mai intens decât oricând. Cu cât te apropii mai mult de partener, cu atât te inundă o senzaţie mai mare de fericire şi o dorinţă de abandon total. După ce această etapă se va încheia, vei constata că relaţia ta cu persoana iubită a suferit o transformare benefică, pentru că aţi simţit o fuziune completă şi aţi depăşit orice tabu dintre voi, potrivit divahair.

Gemenii luptă pentru dragostea lor

Toate merg bine pentru Gemeni, mai puţin dragostea. Pe plan profesional ai parte de rezultate excelente şi de productivitate, iar Venus influenţează pozitiv creşterea veniturilor. Venus în Scorpion asigură o sănătate bună, necesară pentru această perioadă aglomerată. Dar iubirea îţi este pusă la încercare de conflicte şi temeri, pentru că persoanele dragi te acuză că nu le oferi suficientă atenţie. Deşi nu poţi renunţa la pasiunile tale, ar fi vremea să îţi regândeşti modul în care îţi împarţi timpul între muncă şi viaţa personală. Altfel, s-ar putea să te trezeşti în faţa unor ultimatumuri şi a unor situaţii-limită cu partenerul de cuplu, din care va fi foarte greu să ieşi.

Racul se bucură de prietenii şi romantism

Venus în Scorpion aduce schimbări marcante pentru tine. Sensibilitatea ta profundă este mai puternică decât de obicei şi îţi exprimi pe deplin emoţiile faţă de ceilalţi. Ai mai mult timp liber pentru prieteni şi pentru distracţii şi eşti dăruit cu mai multă creativitate. Te bucuri de nopţi foarte romantice şi este posibil să-ţi reînnoieşti jurămintele de iubire sau găseşti o persoană cu care te simţi în largul tău şi intri într-o nouă relaţie cu mult entuziasm.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Distribuie articolul: