Astăzi vom face O cremă de cocos care oferă multe posibilități. Îl putem folosi pentru a umple prăjituri sau dulciuri, dar îl putem folosi și pentru a face un desert delicios mâncându-l ca atare. Servit, ca si cu aceasta ocazie, in pahare mici, obtinem un desert foarte gustos si totodata cu o prezentare frumoasa.

Ingrediente

400 ml lapte de cocos, 3 ouă medii, 30 g nucă de cocos rasă, 6 linguri zahăr, 1 lingură și jumătate de făină de porumb rafinată (Maizena), 1 linguriță extract de vanilie, fructe roșii pentru ornat (opțional), nucă de cocos rasă pentru a presăra .

Ouăle

Într-o cratiță punem ouăle și zahărul și le batem bine.

Lapte de nucă de cocos

Făina de porumb o diluăm în puțin lapte de cocos rece. Adăugați restul de lapte în ouă și amestecați.

Făina

Se adaugă făina diluată în lapte și se amestecă pentru a se integra bine.

Nucă de cocos rasă

La final se adaugă nuca de cocos rasă și se amestecă.

Mod de preparare

O punem la foc mediu, amestecând continuu până se îngroașă.

Odata ce s-a îngroșat îl putem folosi pentru a umple prăjituri sau torturi. Cu această ocazie îl servim în pahare mici, îl decorăm cu fructe roșii și îl presărăm cu nucă de cocos rasă. Avem deja un desert delicios!