Nu eşti prea sigură de sentimentele iubitului tău? Află cum să-i testezi iubirea, în funcţie de zodia lui, pentru a descoperi cât de sincere sunt declaraţiile lui de dragoste.

Pentru că este un bărbat pasional, este de-a dreptul imposibil să nu-ţi dai seama când un bărbat din zodia scorpionului te iubeşte cu adevărat. Dar dacă ai totuşi dubii, îi poţi încerca sentimentele printr-un mic test de gelozie. Este destul de posesiv de felul lui, iar impresia că un alt bărbat te-ar putea cuceri îl scoate din minţi dacă te iubeşte cu adevărat. Dar dacă în schimb este distant şi indiferent la atenţia pe care o primeşti din partea altcuiva, atunci ar trebui să-ţi pui un semn de întrebare.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul din zodia săgetătorului este de obicei foarte dinstant atunci când nu iubeşte cu adevărat. Dar ca să fii sigură de asta, un mic test te poate ajuta. Încearcă să rupi orice legătură cu el pentru o perioadă, iar dacă te va căuta cu insistenţă şi îţi va mărturisi sincer că îi lipseşti, este un semn clar că sentimentele lui pentru tine sunt reale.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nativul din zodia capricorn nu îşi exteriorizează prea mult sentimentele, de aceea poate fi destul de dificil să-ţi dai seama dacă te iubeşte cu adevărat sau nu. Dar te poţi folosi de puţină gelozie pentru a afla asta. Încearcă să atragi atenţia unui alt bărbat fără ca iubitul tău să observe asta. Apoi lasă-te curtată de acesta, dar fără să faci gesturi exagerate. Dacă iubitul tău va deveni brusc foarte protector şi interesat să-ţi atragă atenţia, atunci sigur te iubeşte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru bărbatul din zodia vărsătorului trucurile legate de mici şicanări menite să-l facă gelos nu prea funcţioanează, şi asta pentru că el este gelos din fire. Dar îl poţi trata cu o doză serioasă de indiferenţă dacă nu eşti sigură că te iubeşte. Dacă va fi îngrijorat de atitudinea ta, atunci este clar că are sentimente serioase pentru tine.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nativul din zodia peşti are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele pentru că se simte vulnerabil dacă îşi pune sufletul pe tavă. Dar poţi afla dacă te iubeşte printr-un mic truc. Stimulează-i nevoia de sinceritate şi deschide o discuţie foarte profundă despre sentimentele tale, despre viitorul vostru şi dorinţele tale. Dacă se sperie foarte tare de un astfel de moment, este posibil ca iubirea lui pentru tine să fie doar o minciună

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Vrei să ştii dacă iubitul tău din zodia berbecului are sentimente reale faţă de tine? Puţină gelozie te ajută afli dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine sau nu. Flirtează subtil cu un alt bărbat, când este şi el prin preajmă doar ca să-i vezi reacţia iubitului tău. Dacă nici măcar nu observă atenţia pe care o primeşti din partea unui alt bărbat, ar trebui să-ţi faci griji.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Afli imediat dacă un bărbat din zodia taurului te iubeşte sau nu dacă îi ceri să facă o schimbare majoră pentru tine sau mai bine spus de dragul tău. Ai grijă să nu-i ceri ceva imposibil, ci doar o chestiune aparent inofensivă. De exemplu, dacă nu locuiţi împreună, i-ai putea cere să schimbe ceva în locuinţa lui pentru că aşa îţi doreşti. Dacă refuză total şi fără urmă de regret, este clar că nu te doreşte prea mult în viaţa lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Spune-i iubitului tău din zodia gemeni că ai vrea să pleci pentru o vreme într-o altă ţară, fie pentru a lucra acolo, fie pentru studii. Reacţia lui îţi va arăta instant dacă te iubeşte cu adevărat sau nu. Dacă sentimentele lui pentru tine sunt reale, îşi va dori să te însoţească sau măcar va încerca să te convingă să nu pleci.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Este suficient să-i ceri iubitului tău din zodia racului să te prezinte părinţilor ca să afli dacă te iubeşte cu adevărat sau nu. El este foarte ataşat de familie şi în special de mama sa, de aceea te va prezenta părinţilor numai dacă are planuri serioase pentru voi doi. Altfel, va găsi scuze ca să evite momentul.

Leu (22 iulie – 22 august)
Dacă nu eşti convinsă că un bărbat din zodia leului te iubeşte cu adevărat va trebui să te îndepărtezi pentru o perioadă de el. Încearcă să pleci pentru o vreme departe, să nu îl suni sau să-l contactezi tu prima. Dacă te va căuta cu ardoarea şi insistenţa unui om îndrăgostit, atunci poţi fi sigură de sentimentele lui.

Sursa

Distribuie articolul: