Relaţiile de cuplu sunt dificil de construit şi de întreţinut în ziua de astăzi, iar comunicarea dintre parteneri este extrem de importantă dacă vrei ca povestea voastră să funcţioneze. Ce n-ar trebui să-i spui partenerului tău niciodată dacă vrei ca relaţia voastră să fie una împlinită şi lipsită de frustrări, află mai jos. 

„Cum nu poţi? Mă bazam pe tine! ”

Bărbaţilor nu le place să fie manipulaţi. Şi nu le place să dezamăgească oamenii, în special cei pe care îi iubesc, potrivit relaţii.net. Aşadar, dacă nu vrei să distrugi respectul de sine a bărbatului tău, nu-i cere să facă ceva ce nu poate face. De exemplu, nu ar trebui să-l suni în timpul unei întâlniri importante şi să-i ceri să meargă cu tine la cumpărături sau să-l convingi să-ţi cumpere o haină de blană nouă, ştiind că acum are probleme financiare.

„Conectează apelul video, vreau să văd unde eşti”

Această frază indică faptul că încerci să-ţi controlezi partenerul. Iar bărbaţilor nu le place când femeia încearcă să-i controleze. Nu ar trebui să-i verifici buzunarele, telefonul, să-l suni de o sută de ori pe zi atunci când munceşte. Pentru ca în relaţie să existe încredere, trebuie să începi să ai încredere în bărbatul tău.

„Nu, nu sunt supărată!”

Dacă într-adevăr nu eşti supărată, atunci nu este nimic rău în această frază. Dar dacă o pronunţi cu o privire supărată, atunci este puţin probabil ca bărbatul să fie mulţumit. Este mai bine să-i spui direct despre supărarea ta decât să-l faci să ghicească. Bărbaţilor nu le place tăcerea. Dacă bărbatului nu-i pasă de sentimentele tale, el nu te va mai întreba nimic. Dacă îi pasă ce simţi, se va îngrijora. Nu uita că iubitul tău nu trebuie să-ţi ghicească starea de spirit. Fii deschisă şi relaţia voastră va fi de încredere şi vă va aduce satisfacţie amândurora.

„Du-te la ea, dacă…!”

Oricât de geloasă ai fi pe bărbatul tău, nu ar trebui să-l trimiţi la alte femei. Dacă faci acest lucru, el chiar îşi poate căuta cu adevărat o altă femeie. Mai mult, o astfel de frază poate duce la un adevărat scandal, mai ales dacă bărbatul tău este fidel. Astfel de cuvinte pot jigni un bărbat cinstit. Desigur, nu merită să acumulezi gelozia în tine, dar, nici nu este necesar să o arăţi în acest fel. Este mai bine să-i spui sincer ce nu-ţi place atunci când acordă atenţie altor femei. Dacă bărbatul te iubeşte, el va ţine cont de cuvintele tale. Desigur, nu vei putea controla fiecare cuvânt când comunici cu bărbatul. Încearcă totuşi să-ţi aminteşti că această persoană este importantă pentru tine. Nu arunca fraze neatente, iar relaţia voastră va fi lungă şi fericită.

Sursa

Distribuie articolul: