La îndemnul specialiștilor, fiecare femeie ar trebui să aibă în garderoba sa măcar câteva piese vestimentare de bază. Totuși, ghidându-te după acestă recomandare nu trebuie să uiți și de faptul că ținutele cu mai multă culoare, ar putea la fel de bine să se încadreze în garderoba ta. Important este să știi cum să le combini! Vezi mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Iată câteva dintre cele mai elegante și rafinate combinații de culori:

1. Pastel și negru

Culorile pastelate, așa cum sunt bleu, turcoaz sau chiar lila, merg de minune încadrate de negrul dominant și atotputernic. Aceste culori „îndulcesc” o ținută neagră, îi conferă mai mult dinamism și mai multă feminitate. Pe de altă parte, adăugarea negrului face ținuta mai rafinată. Oricum o pui, această combinație de culori este absolut încântătoareși chiar surprinzătoare.

2. Gri și galben

Așa cum poți vedea în imagine, griul arată surprinzător de bine în combinație cu galbenul. Ambele sunt culori delicate, nu se domină una pe cealaltă, iar asta le face se completeze perfect. Deși se spune griul este o nuanță prea serioasă și deprimantă, atunci când e pus lângă un galben, indiferent de intensitatea lui, va căpăta alte valențe, va deveni mai feminin și mai interesant.

3. Mov și bej

Bejul este o nuanță atemporală, stilată și cu aspect „scump”, în timp ce lavanda este feminină și delicată, cu un plus de eleganță și dinamism. Poate nu te-ai gândit le combini, însă fashionistele au îndrăznit poarte aceste culori împreună – iar rezultatul este deosebit.

4. Bej și nude

Combinarea a două nuanțe delicate și neutre, așa cum sunt nude și bej, poate rezulta într-o ținută foarte rafinată și cu aspect „scump”. Fie alegi combini piese vestimentare uni în nuanțe nude și bej, fie alegi imprimeurile sau dungile într-o nuanță mai intensă decât baza, această strategie conferă dinamism ținutei tale.

Sursa: AndreeaRaicu.ro

Distribuie articolul: