Ați decis să vă căsătoriți? Ne bucurăm enorm pentru voi și împreună cu urările noastre de bine, venim cu câteva sfaturi utile, care vă vor face procedura de organizare a bugetului, dar și a întregii petreceri, mult mai ușoară.

În primul rând, aveți nevoie de două lucruri importante: timp și desigur bani. Costul unei nunți în Moldova poate ajunge până la 20 de mii de euro. Dar poți să te descurci și cu mai puțini bani, trebuie doar să chibzuiești mai mult. Iar dacă ai nevoie de un mic ajutor, nu exclude posibilitatea de a contracta un împrumut. Piața financiară are destul de multe propuneri, menite să-ți facă viața măcar un pic mai ușoară în perioada de criză. Cercetează, verifică ofertele, folosește un calculator de credite și ia oferta cea mai bună.

Actuala criză financiară, care din păcate nu se termină nici azi, nici mâine, cere o reconfigurare totală a planurilor inițiale sau măcar parțială.

Iată câteva sfaturi pentru organizarea unei nunți, ca la carte:

  • decideți împreună cum doriți să fie nunta voastră, în linii mari;
  • alcătuiți lista de invitați, scrieți și rescrieți de câte ori considerați necesar;
  • stabiliți care sunt elementele în care vreți să investiți cel mai mult;
  • definiți bugetul maxim pe care doriți să-l alocați nunții;
  • împărțiți bugetul în sume aproximative pentru fiecare serviciu/produs necesar;
  • nu vă bazați doar pe darurile invitaților. O rezervă este recomandată;
  • alegeți locația care se încadrează în bugetul și dorințele voastre;
  • luați în calcul realizarea unui meniu adaptat bugetului, numărului de ore sau stilului de eveniment abordat;
  • rezervați furnizori cu un business stabil, cei care au resursele necesare să depășească o criză financiară;

Iar în rândurile de mai jos, am ales trei puncte, cele mai importante, cărora va trebui să le acordați mai multă atenție:

Lista de invitați

Atunci când ați scris întreaga listă de invitați, vă dați seama că numărul este prea mare, lucru care necesită cheltuieli cu mult peste ceea ce voi doi ați planificat. Deci, discutați cu părinții din ambele părți, “negociați” listele lor, scrieți, rescrieți, mai eliminați și scrieți din nou. Mai bine acordați acestui punct mai mult timp, pentru a vă da seama care sunt cu adevărat persoanele importante pentru ambele familii, decât să aveți în final o nuntă care nu vă reprezintă.

Bugetul

Piatra de temelie a oricărei nunți organizate inteligent. Acel calculul care nu te lasă să te întinzi mai mult decât îți e plapuma și a cărui împărțire strategică poate garanta lipsa grijilor.

Dacă nu sunteți familiarizați cu prețurile din industrie, sfatul nostru este să nu credeți că tot ce zboară se mănâncă și să vă informați din surse sigure.

Colaborați cu un wedding planner sau optați pentru câteva ședințe de consultanță cu unul. Dacă bugetul nu vă permite o astfel de colaborare, alegeți să aplicați pentru un credit rapid. Credeți-ne, nimic nu se compară cu o nuntă organizată cap-coadă, din toate punctele de vedere!

Alegerea locației

Este cea mai importantă decizie! Dacă unul din celelalte servicii alese nu vă va mulțumi la final 100%,  nu este chiar capăt de țară, însă nu ar trebui să fie așa când alegeți locul evenimentului vostru, cel care trebuie să fie inspirație, confort și bucurie la pachet. Iar toată această potrivire trebuie să fie mână în mână cu bugetul de care dispuneți, sau cel puțin să nu-l depășească exagerat. Iar pentru a suplini suma planificată, în așa fel ca să nu vă alegeți cu dureri de cap după eveniment, compania creditară CREDIT UȘOR vă oferă posibilitatea să beneficiați de primul credit gratuit în Moldova, fără nici o dobândă, cât iei, atât întorci. Iar în rezultat, va fi exact ca în vechea zicală, rămâne și lupul sătul și oaia întreagă!

Și pentru că unicitatea evenimentului stă doar în mâinile voastre, visați și creați-vă cel mai minunat moment. Cel la care veți putea să celebrați alături de cei dragi!

P