Vremea rece s-a apropiat, și probabil că îți creează haos în ținutele tale. Poate că dorești să te îmbraci cât mai bine, să iei cât mai multe bluze și șosete în picioare pentru a uita de frig și să lași moda deoparte. Nu trebuie să renunți să fii trendy! Iată cum poți purta ținuta preferată compusă din două piese călduroase ca să fii cool.

Pălărie
Dacă ți-ai propus să porți blugi cu un pulover într-o nuanță puternică, poți adăuga o pălărie în aceeași culoare, pentru a fi în centrul atenției. Accesoriul de pe cap va fi piesa de rezistență a vestimentației și cu siguranță vei fi apreciată pentru bunul gust. Vestimentația este ideală pentru o ieșire târzie cu fetele în oraș.

Geacă oversized
Blugii nu trebuie să fie clasici, strâmți și simpli, ci pot fi evazați, largi sau rupți. Pentru a te simți în largul tău, ia cea mai largă pereche de blugi pe care o găsești, îmbracă un pulover gros și trage pe deasupra o geacă oversized. Ținuta poate fi completată cu o geantă de dimensiuni mari, ideală pentru a transporta tot ce ai nevoie.

Palton colorat
Blugii și puloverul sunt piese vestimentare de bază toamna. Asortează puloverul și blugii cu un palton colorat, care să-ți aducă puțină bucurie într-o zi friguroase de toamnă. Paltonul în nuanțe vii va scoate din anonimat ținuta compusă din blugi și pulover negru.

Botine asortate
Deschide dulapul, alege o pereche de blugi și primul pulover care îți face cu ochiul și combină ținuta cu o pereche de botine la modă. Tot ceea ce contează este ca botinele să se asorteze cu puloverul, să fie culori calde, de toamnă. Ținuta este perfectă pentru serviciu sau pentru o ieșire la un restaurant.

Piese XXL
Măsurile mari sunt la modă anul acesta, de aceea poți opta cu încredere pentru puloverele largi și blugii cu o măsură mai mare. Alege aceste piese și adaugă și o căciulă, pentru a „condimenta” ținuta. Poți asorta căciula cu puloverul sau cu botinele pe care le porți.

Geacă de piele și pantofi
Vrei să fii cochetă chiar și în zilele târzii de toamnă? Alege un pulover, o pereche de blugi, o geacă de piele și o pereche de pantofi în aceeași nuanță și ai rezolvat problema! Vei obține nota 10 pentru eleganță!

Plic colorat și colier
Chiar dacă este toamnă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la outfiturile colorate. Îmbracă un tricou pe sub un pulover vesel, trage pe tine o pereche de blugi și asortează toată ținuta cu un colier mare și un plic colorat. Vei deborda de optimism și fericire!

Pulover fără o mânecă
Zilele călduroase de toamnă îți permit să mai dai puțin jos din stratul de haine pe care le îmbraci în zilele friguroase. Poți fi îndrăzneață și să alegi un pulover fără o mânecă, o piesă de rezistență a ținutei tale. Combină puloverul cu pantofii și alege un plic în aceeași culoare cu blugii. Vei fi cool și vei atrage toate privirile, fără prea mult efort.

Trenci și blugi evazați
Pentru un look conservator, alege o pereche evazată de blugi, un pulover negru și un trenci în culori neutre. Poți adăuga un colier lung, care să îndulcească puțin ținuta sobră. Este necesar ca trenciul să fie în culori deschise și neutre, pentru a da vestimentației un aer fresh. Această ținută este ideală pentru întâlnirile de afaceri.

Cămașă
Pentru un look office, alege să îmbraci întâi o cămașă și apoi să tragi un pulover pe deasupra. Vestimentația este ideală pentru birou, unde trebuie să fii la patru ace, elegantă și mereu aranjată până la ultimul detaliu. Asortează geanta încăpătoare cu nuanța puloverului și vei fi în centrul atenției, fără să te chinui prea mult!

 

SURSA

Distribuie articolul: