Renumita actriţă şi producătoare mexicano-americană Salma Hayek ajunsă la vârsta de 56 de ani şi-a captivat admiratorii pe internet cu fotografii incredibile care au demonstrat că arată cu mult mai tânără. Mai mult, şi-a dezvăluit secretele siluetei ei şi ce anume o face să îmbătrânească mai greu.

Salma Hayek arată foarte bine în bikini și o știe foarte bine. După ce a oferit o serie de fotografii diferite cu ea purtând bikini, tocmai a sărbătorit că a ajuns la 25 de milioane de urmăritori pe Instagram, împărtășind rutina ei de exerciții ușoare pentru piscină.

Văzând că tuturor vă plac cel mai mult pozele mele în bikini, iată un antrenament pentru bikini. Urăsc să fac mișcare, dar îmi place să sărbătoresc cele mai bune momente dansând în apă”, a scris ea admiratorilor.

Exercițiile în apă sunt mult mai ușor de tolerat la nivelul articulațiilor decât dacă ai face aceleași mișcări pe uscat, ceea ce este util în special pentru femeile care se confruntă cu menopauza, când oasele devin în mod natural mai fragile. Apa oferă un anumit nivel de rezistență, ceea ce este benefic pentru crearea unei rezistențe mai bune la efort, dar previne, totodată accidentările. Mai mult, exercițiile fizice practicate în apă ajută la menținerea temperaturii scăzute, ceea ce reduce transpiraţia abundentă.

În timpul unui interviu pentru People, conform Timesofindia.com actriţa Salma Hayek a mărturisit că nu este tocmai o persoană „disciplinată‟ şi nu poate face exerciţii fizice dimineaţa. „Nu am timp să fac sport. Eu muncesc. Am avut chiar şi perioade în care am muncit 20 de ore pe zi‟, a explicat ea. În acelaşi interviu, a povestit cum a lucrat cu o londoneză care a învăţat-o ce poziţie să aibă indiferent de activitate pentru a-şi activa musculatura. Aşadar, până şi atunci când se spală pe dinţi îşi lucrează muşchii.

Un secret al siluetei ei de admirat la 56 de ani este yoga restaurativă. A ajutat-o să-şi tonifieze musculatura. „ Îţi relaxezi muşchii şi te concentrezi pe părţile pe care trebuie să le foloseşti, dar fără să ajungi să simţi tensiune. Dacă eşti atent la corpul tău, vei fi surprins de efectele pe care le poate avea”, a spus actriţa. Un alt secret este hidratarea. A observat în timp că o bună hidratare zilnică îi menţine pielea, tenul în special, frumoasă şi sănătoasă.

Distribuie articolul: