Relația este o muncă reciprocă. Dacă nu muncești, nu depui efort și știi de ce persoană ai nevoie nu găsești dragostea deplină.

De multe ori stima și iubirea de sine ne influențează relația mult mai mult decât credem noi. Până când noi nu ne vom  cunoaște, până nu ne vom stabili anumite principii, relația frumoasă nu va fi.

Stima și iubirea de sine este primordială într-o relație, în special pentru femei. Să ai mereu curajul să pleci dacă ceva te deranjează, să spui nu la ceea ce nu-ți dorești și să lași partenerul să plece dacă nu este bine cu tine.

Sunt multe cazuri în care din cauza lipsei de respect de personalitatea ta, femeia sau bărbatul sunt inițiatorii certelor. Din cauza că nu au încredere deplină în sine, cerșesc foarte agresiv dragostea și dovezi de iubire de la partener. Din momentul ce ne considerăm nu prea buni pentru cineva, atunci începem să solicităm mai multă atenție pentru a ne simți importanți și iubiți.

Toate problemele își au începutul din interiorul nostru, iar neîncrederea și neiubirea de sine ne mănâncă  tot  mai adânc provocând răni adânci.

În cadrul podcastului, psihologul oferă câteva sfaturi și indicii care vă vor ajuta să aveți încredere în sine, să vă înțelegeți dorințele și necesitățile sau chiar să vă rezolvați unele probleme.

Dacă ai nevoie de un imbold spre fericire interioară, spre stimă și iubire, atunci acest podcast este pentru tine!

 

 

Distribuie articolul: