Anul acesta ne vom bucura de trecerea în noul an într-un cadru mai restrâns, dar acesta nu este un motiv să nu ne îmbrăcăm frumos și să nu ne aranjăm pentru petrecerea în familie. Deci să vedem ce opțiuni ai. 

Satinul

Satinul este materialul ce a ieșit în evidență în acest sezon, iar reintepretările celebrei slip dress le-am văzut peste tot în ultimele luni. Ușor de accesorizat, cu un aer specific anilor 1990, aceasta, ce se aseamănă de multe ori cu o rochie de noapte, poate fi ușor integrată în ținute. Dacă îți dorești un look senzual și elegant, o poți propune cu pantofi cu toc, iar pentru o zonă edgy, poți alege bocanci, un pulover sau o jachetă.

Paietele

Dacă există vreun moment în care putem să purtăm paiete, atunci clar noaptea dintre ani reprezintă ocazia perfectă. Alege accesorii de inspirație optzecistă pentru a merge într-o zonă neobișnuită, plină de glamour, sau pur și simplu păstrează o notă casual dacă îți dorești o ținută confortabilă, dar chic.

Costumele

Costumele și set-urile se bucură de un mare succes în ultima perioadă, în special piesele ce sunt făcute din satin sau catifea. Alege orice culoare spectaculoasă pentru a atrage toate privirile, chiar dacă alegi să mergi pe ceva casual. Ne place și ideea pe care a avut-o Celine Dion, anume de a se juca în același look cu ambele materiale.

Salopetele

Uneori, o salopetă poate să fie la fel de rafinată ca și o rochie, dacă nu și mai mult. Acestea vin în toate formele și culorile, așa că aici te poți baza pe stilul tău personal pentru a alege o variantă ce te va pune în evidență, fie că mergi pe o piesă din piele, un material căutat în sezonul răcoros, sau pe paiete, adăugând un decolteu amplu sau umeri supradimensionați.

Distribuie articolul: