Află că nu doar oamenii sunt purtători de energie negativă, aceasta poate la fel de bine să se depoziteze în încăperi și locuințe. Vezi care sunt semnalele care-ți vorbesc despre faptul că energia negativă e prezentă în casa ta și întreprinde pașii corespunzători ca să scapi de ea. 

1. Simți că ești stresată/încordată/nervoasă/agitată când ești acasă și nu reușești să te relaxezi.

2. Nu te mai simți în largul tău când ești acasă. Parcă nu ți-ar mai plăcea să locuiești aici și te plângi întotdeauna cu privire la anumite detalii. În plus, nu mai simți acea dorință frumoasă de a păstra casa curată și de a o decora cu lucruri speciale.

3. Nu te mai simți motivată. Unele spații din casa ta sunt destinate activităților productive. Cu toate acestea, cu energia negativă din jurul tău îți este tot mai greu să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de făcut sau de rezolvat.

4. Te simți secată de energie. Ai avut vreodată un moment în care te-ai temut să mergi acasă? Sau să intri într-o anumită cameră? Acest lucru se întâmplă, de obicei, din cauza unei acumulări de energie negativă care este copleșitoare pentru tine.

5. Te simți neinspirată acasă. Casă ta ar trebui să fie întotdeauna cât se poate de liniștită, frumoasă și încărcată de inspirație astfel încât tu să o poți vedea întotdeauna într-o lumină pozitivă. Acasă este locul în care trebuie să te simți cel mai bine.

4 pași ca să scapi de energia negativă din casa ta

1. Scapă de lucrurile care nu îți mai folosesc. Dacă dezordinea produce energie negativă, atunci curățenia te poate ajută să elimini această energie; ia măsuri și renunță la tot ce nu mai aduce valoare vieții tale.

2. Creează un loc zen, liniștit, plin de pace în care să stai atunci când ești stresată, agitată, anxioasă. În acel loc ar trebui să îți găsești pacea și să te încarci cu energie pozitivă.

3. Arde salvie pentru a elimina energia negativă din casă. Plimbă-te cu fumul prin toate camerele în sensul invers acelor de ceasornic.

4. Folosește sare marină – pune în anumite colțuri ale casei peste noapte, iar dimineața aspiră. De asemenea, poți așeza un pahar cu apă și sare lângă patul tău pentru a elimina energia negativă în timpul somnului.

Sursa: Kudika.ro

Sursa foto: Instagram suntuncopac_studio