Toți simțim energia din jurul nostru… chiar dacă nu o putem vedea. Uneori chiar și în propria casă se poate instala o energie mai puțin pozitivă, vezi mai jos câțiva pași simpli care te ajută să schimbi situația.

Casele au tendința de a aduna energii-mai ales negative. Aceste energii provin de la oamenii care au trăit acolo sau din unele lucruri rămase în urmă care acumulează adesea energia.

Iată câteva metode pe care le poți folosi pentru a scăpa de energia negativă din casă. Aceste metode sunt testate și dovedite ca soluții eficiente de zeci, poate chiar sute de ani:

1. Cumpără plante pentru casă

Plantele te ajută să respiri mai bine în interiorul casei. Acestea atrag, de asemenea, energia pozitivă și stimulează starea de bine. Vivacitatea lor te ajută să lupți împotriva energiilor negative.

2. Folosește sare 

În ritualurile Feng Shui sarea de mare este nelipsită-aceasta pare să elimine energia negativă și să echilibreze fluxul chi din casă. Câteva moduri de a folosi sarea de mare: șterge podeaua cu sare de mare dizolvată în apă sau pune prin anumite colțuri ale casei un bol drăguț cu amestec de sare și puțină apă (poți adăuga și uleiuri esențiale pentru un miros plăcut).

3. Purifică aerul cu fum de salvie

Smudging sau arderea salviei în casă pentru a scăpa de energia negativă este o tradiție veche găsită în multe culturi. Salvia albă este indicată pentru această practică.

4. Nu uita de uleiuri esențiale

Lavanda, tămâia sunt unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru a scăpa de energia negativă din casă.

5. Scapă de lucrurile nefolositoare

Este timpul să îți pui în ordine întreaga casă. Elimină toate lucrurile pe care nu le mai folosești și îți ocupă spațiul degeaba.

6. Meditează

Vibrațiile pozitive apar în timpul meditației. Energia puternică te poate ajuta să trasformi locuința ta într-un spațiu fără negativism.

7. Fă schimbări în locuință

Încearcă să schimbi poziția mobilierului din casă-actul simplu de a îl muta permite eliberarea energiei negative.

Sursa: Kudika.ro