Astăzi, dorim să dezvăluim cititorilor noștri câteva modalități prin care se îmbunătățește gustul cafelei solubile. Suntem fani ai acestei băuturi și folosim adesea boabele măcinate de cafea, dar foarte des din cauza lipsei de timp, trebuie să ne mulțumim cu o variantă solubilă a acestei băuturi tonifiante. Recent am aflat cum în Japonia, prin câteva trucuri simple, mulți îmbunătățesc gustul unei astfel de cafele. Le-am verificat în practică și vă împărtășim două cele mai eficiente dintre acestea:

Metoda Nr.1  

1. Turnați într-o cratiță mică sau chiar într-un ibric apă rece (acest lucru este foarte important).

2. Adăugați cafeaua solubilă și încălziți-o la foc mediu. Amestecați foarte lin, cu o linguriță, dizolvând granulele de cafea.

3. Luați ibricul de pe foc înainte de fierbere.

4. Turnați cafeluța prin cești. Cel mai important lucru este să nu turnați apa clocotită deasupra granulelor de cafea, dar să le încălziți treptat, împreună cu apa rece. Cafeaua este mult mai aromată și parfumată!

Metoda Nr.2

A doua modalitate de a îmbunătăți în mod semnificativ cafeaua solubilă este de a adăuga ceai de iasomie.

1. Se prepară un ceai slab de iasomie.

2. Se toarnă într-o cană și se adaugă cafeaua în ea. Gustul excelent este garantat. Suntem siguri că o astfel de băutură va fi apreciată chiar și de cei mai pretențioși iubitori ai celei mai populare, după ceai, băutură din lume.

Deci, după cum vedeți, sunt niște metode foarte simple, dar interesante. Sperăm că acestea vă vor fi pe plac.

Dvs ce cafea preferați? Ați mai auzit de aceste metode japoneze, pentru a îmbunătăți gustul cafeluței? Ce metode cunoașteți pentru a găti o cafea excelentă?

Distribuie articolul: