Teatrul Popular „Zâmbărele”, înființat la inițiativa vloggeriței Victoria Roșca, alături de colegii săi de scenă, a avut în acest weekend prima reprezentație. Totul a fost posibil grație implicării oamenilor care și-au dorit să susțină cultura și un teatru independent, o mână de actori talentați să facă ceea ce știu și pot cel mai bine.

Astfel, în sala Cinematografului ODEON, Victoria Roșca alături de colegii săi de echipă, au readus pe scenă spectacolul „Gura Satului”. Publicul, dornic de emoții autentice, a venit în număr mare și a aplaudat continuu echipa de actori, regizori și muzicieni implicați în distribuție. La finalul reprezentației, vloggerița „Zâmbărele” a ținut să spună un „mulțumesc din suflet” tuturor celor care au pus umărul ca Teatrul Popular „Zâmbărele” să poată din nou juca acest minunat spectacol.

Precizăm că Teatrul Popular a luat ființă după ce actrița și regizoarea Victoria Roșca a fost dată afară de la Teatrul în care activa. Ulterior au părăsit trupa și alți colegi, care au și inițiat noua echipă pentru a putea juca spectacolul „Gura Satului”. Inițiativa poate fi susținută AICI.

Vezi și: Zâmbărele a deschis campanie de strângere de fonduri pentru Teatrul Popular! Haideți s-o ajutăm să înființeze teatrul