Pentru a-și atinge scopul, cel de a scăpa de mai multe kilograme pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții, Rebel Wilson și-a schimbat drastic obiceiurile alimentare și modul în care își percepe corpul. Dragostea de sine este cheia succesului.

Vedeta filmului „Petrecerea burlăcițelor în Vegas”, în ciuda creșterii constante a greutății, consuma în mare parte carbohidrați și se simțea mereu flămândă. Astfel, anul 2020 l-a declarat „Anul Sănătății” și a decis să-și transforme cardinal viața.

Foto: Zimbio.com

Rebel și-a propus să slăbească 75 de kilograme și deși este mijlocul lui noiembrie, aceasta a reușit să dea jos 25 de kilograme, lucru care nu o întristează ci o motivează să-și continue, deoarece se simte mult mai bine în prezent și își iubește mai mult corpul.

Actrița își demonstrează cu mândrie rezultatele impresionante, pe rețelele sociale, iar fanii sunt mai mult decât încântați să o vadă fericită.

Un meniu bogat în proteine sănătoase

Pe lângă sport și viață activă, în general, Rebel nu mai consumă 3000 de calorii zilnic, în mare parte carbohidrați, așa cum o făcea înainte.

Înțelegerea faptului că era imposibil să trăiești în continuare cu astfel de obiceiuri alimentare a determinat-o pe actriță să se oprească și să se gândească la sănătatea și aspectul ei. Rebel a trecut la o dietă bogată în proteine. După ce actrița și-a schimbat atitudinea față de mâncare, a început să se simtă mai bine și a câștigat forță pentru antrenament.

„Deci, am adoptat într-adevăr o dietă bogată în proteine. Nu este ușor pentru că nu am mâncat multă carne înainte. Acum mănânc pește, somon și piept de pui.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

Cu toate acestea, actrița își permite uneori să trișeze: „Asta nu înseamnă că fiecare săptămână este o săptămână sănătoasă. Unele săptămâni sunt pur și simplu „anulate” și nu este nimic de făcut în acest sens”, a recunoscut Wilson.

Cert este că Rebel Wilson se simte mult mai bine în prezent și duce o viață activă făcând jogging sau plimbări lungi, încercând sporturile auto și chiar echitația. Acum nu îi mai este jenă să se fotografieze în costum de baie.

Vezi și: Pizza două gusturi, cu ce am găsit în frigider. Prevenim risipa alimentară și mâncăm gustos acasă (Video)

Distribuie articolul: