Relația lui Meghan și Harry cu restul familiei regale a devenit mai tensionată de când cuplul a demisionat și a plecat în Statele Unite. Să vedem cum a reacționat familia regală la vestea despre sarcina soției prințului Harry.

Familia regală a comentat vestea că prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, așteaptă al doilea copil. Într-o declarație publicată de reprezentanții familiei regale, se spune că regina Elisabeta, prințul Charles, prințul William și restul familiei regale sunt încântați și îi doresc lui Harry și Meghan tot binele.

Reamintim că acum un an, ducele și ducesa de Sussex au demisionat și au părăsit Anglia. La scurt timp după aceea a început pandemia de coronavirus, din cauza căreia Meghan și Harry nu mai văzuseră membrii familiei regale de mai multe luni. S-a spus că relația lor cu familia regală a devenit mai rece, în special, Harry a devenit mult mai distanțat cu fratele său mai mare, deși erau întotdeauna foarte apropiați.

Sperăm că nașterea celui de-al doilea copil va reuni familiile. Interesant este că Meghan și-a anunțat sarcina de Ziua Îndrăgostiților – la fel ca prințesa Diana, care a anunțat a doua sarcină în urmă cu 37 de ani. Câteva luni mai târziu, s-a născut Harry.

Acum câteva luni, Markle a scris un eseu sincer pentru The New York Times, în care a vorbit despre faptul că a suferit un avort spontan vara trecută.

Citește și: Victorie pentru Meghan Markle: A câștigat procesul împotriva tabloidului britanic care a publicat scrisoarea adresată tatălui ei