Anna Lesko a vorbit deschis despre cum reușește să aibă o siluetă perfectă. La 41 de ani, moldoveanca stabilită în România se poate bucura de forme armonioase și de un corp de invidiat. Aceasta nu s-a îngrășat excesiv nici măcar în perioada în care a fost însărcinată, iar pentru a arăta așa de bine, are câteva secrete.

Totuși, pentru a se bucura de această siluetă, vedeta nu mănâncă anumite bunătăți, nu pentru că nu s-ar abține, ci pentru că nu este genul care să prefere carbohidrații. „Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani.”, a spus vedeta în exclusivitate pentru Viva!. 

„Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform.”, a declarat ea pentru sursa menționată.

Anna Lesko se bucură de un copil minunat, de o carieră explozivă, iar în cadrul unui interviu vedeta a mărturisit ce condiții ar trebui să îndeplinească un viitor partener de viață.

„Eu sunt extrem de independentă. Fac totul singură, duc pe spezele mele o groază de lucruri. E foarte obositor aşa. Nu sunt uşor de digerat. Am reguli în casă stricte: ai desfăcut ceva, arunci ambalajul, să fie ordine, nu arunci hainele oriunde, nu te descalţi oriunde.”, a spus Anna Lesko pentru Ok! Magazine.

„La mine totul are locul lui. Şi în bucătărie gătesc curat. Pe de altă parte, dincolo de casă, eu nu sunt femeia care sufocă omul de lângă ea cu întrebări: ce faci, unde eşti. Mi se ofilesc urechile la discuţiile astea.”, a continuat aceasta.

Distribuie articolul: