După cum s-a dovedit, primul soț al lui Meghan, producătorul Trevor Engelson avea o satisfacție aparte când Meghan a fost dependentă de el. Odată ce Markle a avut succes, relația lor s-a distrus.

Oamenii continuă să discute fragmentele din cartea „În căutarea libertății: Harry și Meghan și formarea familiei regale moderne”, la care au lucrat biografii Omid Scobie și Carolyn Duran. Autorii promit să explice motivul pentru care cuplul a decis să renunțe la titlurile regale și să părăsească Marea Britanie, precum și să spună alte detalii interesante din viața prințului Harry și Meghan Markle. În special, Scobie și Duran au încercat să explice de ce Markle s-a despărțit de primul ei soț, producătorul Trevor Engelson.

Sursă: glamour.ru

Potrivit cronicilor, motivul divorțului a fost succesul neașteptat al lui Meghan după lansarea serialului „Force Majeure”. Engelson, obișnuit cu faptul că soția sa se mulțumește cu roluri episodice în filmele cu buget redus și depinde în mare măsură de el, nu a putut accepta succesul care l-a obținut soția sa.

Markle avea 23 de ani când l-a întâlnit pe tânărul producător ce era pe lista, The Young Reporter, de tineri promițători sub 35 de ani. Au fost împreună șapte ani, dar căsătoria lor s-a încheiat după doar doi ani.

Sursă: glamour.ru

„Meghan le-a spus prietenilor că Trevor se comporta ca și cum el nu a vrut ca soția lui să aibă succes. I s-a părut că îi plăcea faptul că ea depindea de el. Trevor a fost dominant în relația lor”, scriu autorii cărții.

După ce Markle a obținut râvnitul rol în Force Majeure, totul s-a schimbat și Trevor nu a rămas impresionat de acest fapt. Din cauza filmărilor, Meghan a petrecut cea mai mare parte a timpului în Canada, în timp ce Engelson a rămas în Statele Unite. Revederile lor au devenit tot mai rare. Totul s-a finalizat cu faptul că Engelson a participat la „Oscar” , în 2013, de unul singur, explicând că avea doar un bilet. Meghan a fost influențată de asta, iar șase luni mai târziu, ei au divorțat.

Trei ani mai târziu, Markle l-a întâlnit pe prințul Harry. Cât despre Engelson, și el a întâlnit o nouă iubire. Anul trecut, el s-a căsătorit cu o nutriționistă înstărită, Tracy Kurland.

Sursă: glamour.ru