Iată că am ajuns și în septembrie, luna dedicată cunoștințelor și elevilor/studenților. De-acum părinții răsuflă mai ușor, pentru că elevii se întorc la școală. Indiferent de circumstanțe, părinții nici într-un caz nu sunt scutiți de pregătirea micului dejun. Să vedem cum putem diversifica cea mai importantă masă a zilei și să pregătim toast suculent, crocant și delicios. 

Ingrediente

*pentru două toasturi

  • 4 felii de pâine
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 2 ouă
  • 4 felii de cașcaval mozzarella
  • condimente (am folosit busuioc uscat, piper, sare, paprica)

Mod de preparare

Amestecați bine ouăle cu toate condimentele. Ulterior, înmuiați pâinea în ou și prăjiți pe ambele părți până la rumenire. După ce ați prăjit pâinea, ungeți toate feliile cu pastă de tomate și puneți-le pe rând, pe tigaie la foc încet. Peste pastă puneți două felii de cașcaval și acoperiți cu o altă felie de pâine. Lăsați 2-3 minute sub capac, până se topește cașcavalul. Mini margherita este gata! Serviți cât e caldă.

Poftă bună!