Cine nu iubește croasantele? Moi, pufoase, dulci, dar nu chiar atât de ușor de preparat. Dacă vrei să le faci dimineața mai frumoasă celor dragi, atunci află că acum poți cumpăra croasanți congelați pe care trebuie doar să îi bagi la cuptor pentru câteva minute. 

Ideea i-a venit unei femeie din Moldova, Diana Gudima. I-a venit inspirația când era cu familia în Italia, iar afacerea crește încă din anul 2015, atunci în companie activau doar 3 persoane, astăzi s-a ajuns la 15 persoane și la o mică companie „Panadero”.

Croasantele sunt pregătite după o rețetă proprie – a fost nevoie de 214 încercări pentru a crea croissantul ideal, cu un gust delicios. Umpluturile sunt de la ciocolată la cremă de vanilie.

Panadero dispune de utilaj modern, procurat din Germania. Calitatea este in prim-plan: sunt folosite doar ingrediente naturale din Belgia și Franța. La moment sunt în proces de a obține certificarea ISO. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul patiserie, participă la diverse târguri și expoziții internaționale din Strasbourg, Rimini, Munich, Spania.

Mai multe detalii află din reportajul de mai jos: 

Sursa: dcfta.md

Distribuie articolul: