M-am pornit să întâlnesc apusul, cu o zi înainte să înceapă „furtuna”, cel puțin așa spunea prognoza meteo. Așteptam un cer frumos, cu joc de culori irepetabil, însă imaginea finală a fost un pic altfel. Indiferent de situație, seara oricum a fost magică. Iar fotografiile pe care le-am realizat, sunt cea mai bună dovadă. 

Am luat cu mine doi croissants, prietena și am decis să facem un pic de sport, urcând cel mai înalt deal din Peresecina. Fiind abrupt pe alocuri, a fost și-un pic mai greu, însă dorința de a admira panorama, ne-a motivat să continuăm drumul. Cu multe zâmbete și emoții, am ajuns acolo unde seara e o poveste, iar ziua – priveliște de neuitat. Am întins o păturice, am aranjat gustarea și am apucat să ne căutăm casele prin mulțimea de acoperișuri. Pentru o atmosferă mult mai cozy lipsea și cafeaua, dar ne mulțumim cu ce avem.

Aici și copturile sunt mai dulci, iar vântul mai lin, mai ales când trece atent prin firele de păr. Toamna vine pe furiș, iar asta se observă la o margine de pădure. Deci, toamna, desertul preferat, o prietenă și-o păturice pe vârf de deal, formula perfectă pentru relaxare și obținerea unei stări melancolice, după un haos care s-a întâmplat timp de-o săptămână. Savurați cele mai frumoase momente în liniște, acolo unde nimeni nu vă va deranja.

Distribuie articolul: