De când a plecat din Moldova și locuiește în Elveția, Cristina Gheiceanu și-a dedicat timpul și energia  activității de influencer, iar după ce a devenit mamă a abordat în online temele despre maternitate. Aseară, eforturile și munca Cristinei au fost răsplătite de urmăritorii săi din Elveția. Cristina a devenit cel mai bun influencer (din Elveția) la categoria „Familie”. 

„Dragii mei urmăritori, vă mulțumesc foarte mult. 

Ultimii trei ani din viață i-am dedicat în totalitate familiei mele și mă simt atât de bine să primesc un premiu pentru munca mea. Mulțumesc tuturor cel care mu urmăresc. Fără voi nu aș fi ajuns aici”, a transmis Cristina Gheiceanu după ce a luat trofeul.

La eveniment, tânără mămică a participat alături de soțul ei. Cristina a optat pentru o rochie argintie, absolut spectaculoasă, iar Ovidiu a fost și el îmbrăcat la patru ace.

 

Cristina Gheiceanu a fost prezentatoare de știri, iar o dată ce a plecat peste hotare s-a dedicat activității în mediul online. Cristina și Ovidiu au împreună două fetițe Adela și Emily.

 

Citește și: Sfatul dr. Komarovskiy pe care îl urmează Cristina Gheiceanu pentru ca bebelușul ei să aibă un somn liniștit și imunitate de nota 10 (Foto)

Distribuie articolul: