Decizia de a retrage o fiică de 12 ani de la școală pentru a se focusa pe cariera de influencer a fost luată de către mama acesteia. În același timp, sora ei, Latisha, s-a înscris la Facultatea de Drept imediat după absolvirea liceului, însă a renunțat după șase luni pentru a se dedica podcasturilor.

Cu peste cinci milioane de urmăritori pe TikTok, Kat Clark a fost distinsă ca Creatorul de Conținut al Anului în 2022. La vârsta de 37 de ani, Kat este căsătorită și are două fiice, Latisha (20 de ani) și Deja (12 ani). Împreună, gazduiesc un podcast extrem de apreciat denumit “Basically Besties” (Practic Cele Mai Bune Prietene), conform descopera.ro.

Pentru a nu sta în calea carierei de influencer a fiicei sale mai mici, a decis să o retragă de la școală. O alegere care a stârnit destul de multe controverse, dar, potrivit DailyMail, mama nu se răzgândește:

„Educația tradițională a funcționat pentru Deja în timpul școlii primare, pentru că aveam un loc de muncă corporatist la acea vreme. De când sunt implicată în această nouă carieră, însă, călătoresc foarte mult și trebuie să zbor adesea la Sydney”.

Cu toate acestea, Kat nu are intenția de a întrerupe complet educația fiicei sale de 12 ani. Anul viitor, aceasta va primi educația acasă: „Credem că este cea mai bună soluție pentru ea, pentru că nu vrem să fie nevoită să renunțe la aceste oportunități. Crearea de conținut pentru TikTok necesită mult timp și asta este ceea ce funcționează cel mai bine pentru familia noastră”.

Conform mamei, acest moment reprezintă cea mai potrivită perioadă pentru o astfel de decizie, deoarece, în cazul în care Deja nu se simte mulțumită cu noul aranjament, există posibilitatea să se întoarcă la școală în anul următor.

În paralel, cealaltă fiică a ei, Latisha, a început Facultatea de Drept imediat după absolvirea liceului, însă a renunțat după șase luni pentru a se dedica podcasturilor.

Mama ei subliniază: „Dacă Deja vrea să devină doctor sau să studieze Dreptul, suntem gata să o încurajăm să își urmeze visele. Cu toate acestea, în acest moment, nu asta își dorește. Suntem dispuși să o ajutăm orice ar fi”.

Femeia spune că și-a învățat întotdeauna fiicele să fie ele însele și să nu se schimbe pentru nimeni.

Distribuie articolul: