Ori de câte ori are ocazia, Cristina Gheiceanu își menționează sufletul pereche atunci când este întrebată despre forma sa fizică. Beauty bloggerița arată splendid în costum de baie, iar acest lucru l-a trădat ea însăși, într-o recentă vizită la un eveniment organizat în rândul bloggerilor din Elveția.

9„Când am început blogging-ul, am făcut-o din pasiune și niciodată nu m-am gândit că din toți bloggerii din Elveția, anume eu și încă 3 vom fi aleși pentru a trăi o asemenea experiență: 2 zile în cea mai frumoasă zonă a Elveției și cel mai frumos hotel”, mărturisea, ieri, Cristina Gheiceanu.

Frumoasa fashion bloggerița a dat curs provocării și a petrecut două zile fantastice miercuri și joi –  la Ultima Gstaad – un hotel de 5 stele, din regiunea Gstaad.

Au fost două zile de poveste, în care ochii mei nu au făcut altceva decât să se mire de tot frumosul care există în această lume. Noroc de aparatele foto și telefoane, datorită cărora vă pot arăta și vouă câteva colțuri de paradis imortalizate de camera mea foto”, mărturisește vedeta, pe blog.

Pentru că a stat la un hotel dotat cu piscină și SPA, Cristina a profitat din plin de ședere și s-a afișat într-una din fotografii în costum de baie.

 

spa-at-ultima-gstaad

Vedeți și alte imagini uluitor de frumoase, surprinse în șederea sa la hotel:

Foto: cristinagheiceanu.com

 

 

Distribuie articolul: