S-a împlinit deja o lună de când faimoasa bloggeriță Cristina Gheiceanu poartă cu mândrie statutul de doamnă, devenind soția fotbalistului român Ovidiu Mendizov. Și dacă am reușit să o admirăm deja în rochia de mireasă, mai puțin știam cum arată verigheta pe care a acceptat-o pe inelarul său stâng. Astăzi, Cristina a împărtășit o poză cu frumoasa bijuterie.

Poza cu bijuteria de pe degetul inelar stâng al Cristinei Gheiceanu a apărut astăzi, pe Instagram Stories, unde bloggerița cu peste 72 de mii de followeri a împărtășit o fotografie cu actuala sa manichiură. Poza trădează din plin aspectul verighetei argintii, pe care Cristina o poartă alături de un alt inel cu piatră, care pare să semene mult cu inelul de logodnă primit de la Ovidiu încă acum 5 ani.

verigheta

Și Ovidiu Mendizov și-a afișat cu mândrie verigheta într-o fotografie realizată în escapada recentă în orașul Marrakech.

ovidiu

Alte fotografii care trădează noua bijuterie a Cristinei:

Vezi și:

„Pregătită să fiu soția ta!” Cristina Gheiceanu a îmbrăcat rochia de mireasă! (FOTO)

Noi fotografii de la nunta Cristinei Gheiceanu! Ceremonia de căsătorie a avut loc pe o plajă (FOTO)

Cristina Gheiceanu, fără pic de makeup în luna de miere! Vezi ce destinație a ales

Cristina Gheiceanu dezvăluie prima imagine din ziua nunții! Ce ținute au purtat mirii

Cristina Gheiceanu, despre cum a lăsat o carieră de succes: „Dar oare succesul este sinonim cu faptul de a apărea la televizor?!”

Foto: Instagram.com