Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov își jură astăzi iubire veșnică. Ex-prezentatoarea TV a împărtășit ea însăși frumoasa noutate, alături de o fotografie care o afișează în rochie de mireasă. Cât de bine arată, vedeți mai jos.

Cristina Gheiceanu a împărtășit fericita noutate în această seară, într-o postare virtuală.

„Pregătită să fiu soția ta!” – a comunicat fericita bloggeriță, împărtășind și o fotografie care o afișează în rochie albă.

Deși nu-și arată chipul, Cristina își trădează din plin rochia minimalistă de mireasă și buchetul din trandafiri albi, pe care și l-a ales cu această ocazie.

Ready to be your wife ❤️

A post shared by Cristina Gheiceanu (@cristinagheiceanu) on

Vestea vine după ce ieri, Cristina Gheiceanu a anunțat că își începe vacanța meritată din plin, pe care a ales să și-o petreacă în Sardinia, mai concret în Olbia – un oraș de pe coasta de nord-est a Italiei, de care este de-a dreptul îndrăgostită.

Amintim că iubitul Cristinei Gheiceanu, de astăzi și soț, este fotbalistul brașovean Ovidiu Mendizov. Logodna îndrăgostiților a avut loc într-o vacanță la Praga:

Când mi-a pus vestita întrebare, am tăcut și nu răspundeam nimic. A trebuit să mă întrebe a doua oară, ca să primească un DA. Până acum, nu țin minte nimic din ce mi-a spus atunci. E prima dată când am rămas fără replică. Apropo, inelul îmi era mare.

Acum înțeleg prin ce trec cei care vor să-și înceapă un viitor în altă țară. Important e ca noi am fost mai uniți ca niciodată și asta ne-a ajutat mult”, spunea recent Cristina Gheiceanu, la aniversarea a 5-a de când formează un cuplu alături de Ovidiu.

Le urăm tinerilor casă de piatră, o nuntă veselă și multă fericire!

A post shared by Cristina Gheiceanu (@cristinagheiceanu) on

Foto: Instagram.com